Blogmas, Livsstil

10 julede facts om mig ♡ | BLOGMAS

Jeg er født d. 6 december, og er altså en jule-pige helt ind i hjertet! Siden jeg var barn, er jeg altid blevet spurgt, om det ikke var lidt øv at have fødselsdag i lige præcis december måned, men jeg har altid elsket det! Hvor fantastisk er det ikke lige, at have fødselsdag i årets hyggeligste måned?

Hvad mange måske ikke ved er, at jeg egentlig skulle være kommet til verden d. 24 december – Det var i hvert fald på den dato min mor havde termin. Men jeg valgte altså at komme ud lidt før; Jeg skulle jo heller ikke gå glip af al julehyggen op til juleaften, vel?

Jeg elsker julemusik, og jeg tænder for det ligeså snart Radio Soft begynder på deres non-stop julemusik midt i november – Og nej, det er overhovedet ikke for tidligt 😀

Jeg kan ikke lide risalamande. Eller, jeg kan godt spise det – Og det gør jeg da også hvert år på juleaften, af ren høflighed, men jeg er virkelig ikke fan og jeg kunne saaagtens undvære.

Jeg tror aldrig jeg i mit voksenliv, nogensinde, har fået mandlen juleaften – Og det på trods af jeg tvinger mig selv til at spise det s**** risalamande hvert år 😀

Jeg er den der type der hvert år på juleaften ifører mig noget rødt – Om det er en rød kjole, bluse eller bare en knald rød læbestift, så er den stensikker! Derudover har jeg sikkert også en nissehue på; Ikke hele aftenen, men på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen, hvis jeg kan se mit snit til det. Juleaften er jeg nok bare altid lidt som et barn igen ..

I min familie laver vi aldrig planer d. 25 december. For os handler denne dag om at skulle absolut ingenting: Vi skal bare være sammen, slappe af, have hyggeligt tøj på, se julefilm, spise rester fra aftenen før, og så skal vi ellers bare hygge helt vildt! En film der sikkert skal ses denne dag er Krummerne – I ved, den hvor Krumme ved et uheld giver Yrsa en edderkop i julegave? Det er jo en klassiker!

Hvis jeg skal vælge én yndlings julefilm, så må det blive The Holiday – Den er SÅ sød, og så hyggelig!

I min familie åbner vi gaver på skift juleaften, en efter en, altid. Vi er så heller ikke den største familie, ellers kunne det selvfølgelig hurtigt taget meeeeget lang tid. Men det bedste ved at give ens kære gaver, er jo at se deres reaktion når de åbner det, som man har brugt tid på og lagt kærlighed i, og har fundet specielt til dem.

Hvert år vælger jeg et ’tema’ for min jul. Det kan f.eks. være at jeg har rødt pynt derhjemme, eller at jeg holder mig til kun at bruge hvidt og sølv – Det skifter hvert år. Det samme gælder min gaveindpakning – Et år er det metallic papir, med masser af glimmer og glitter, og et år er det måske sejlgarn og naturpapir, og hjemmelavede til og fra-kort, pyntet med julede stempler. Ja, jeg er dén type, mine gaver skal matche! 😀

Tusind tak fordi I læser med herinde, det betyder mere end I aner ♡ Glædelig 5. december til jer! Har vi mon nogen julede ting tilfælles? Lad mig endelig høre 😀
Julemøs her fra ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.