Blogmas, Livsstil

10 tips til at komme i julestemning nu ♡ | BLOGMAS

Godmorgen, og rigtig dejlig fredag til jer! Tænk, der nu kun er 10 dage til juleaften! ♡

Har julestemningen endnu ikke helt indfundet sig hos dig? Så kommer her mine 10 tips til, hvordan du bedst og hurtigst, kommer i den helt rette stemning!

♡ Bag
Hvis du godt kan lide at bage, er det oplagt at finde en lækker opskrift og gå igang med lidt julebag; Honninghjerter, julekager, klejner eller pebernødder, der er masser af muligheder. Skal det være lidt mere simpelt kan du også lave noget lækker konfekt. Ellers kan du også altid bare lune nogle æbleskiver, og så sætte en go’ julefilm på, mmm!

♡ Besøg et julemarked
Der er masser af dem lige nu, store som små, så der må helt sikkert også være et i nærheden af dig. På sådan et marked er man jo omgivet af mennesker der juler og hygger; der er pyntet smukt op, julemusikken spiller, der kan købes julepynt og der dufter af julegodter – Det er altså noget nær umuligt at besøge et julemarked, uden at mærke julestemningen indeni, så se at komme afsted! En tur i Tivoli vil helt sikkert også kunne bringe julestemningen frem!

♡ Juleshopping
Køb julegaverne. Er de allerede købt, så sæt dig til at pakke dem ind, og sørg for at hygge med det og ha’ god tid, så det ikke bliver en stressende ’sur pligt’. Spis evt. lidt julegodter eller hør din yndlings julemusik imens.

♡ Vær kreativ
Strik, hækl, brodér eller hvad du nu godt kan lide – Måske du kan lave noget, der kan bruges til en advents- eller julegave? Lav dine egne julekort, eller måske til og fra-kort. Mal i en voksenmalebog – De fås også med julemotiver, som lige giver lidt ekstra til julehyggen.

♡ Pynt op
Hvis du endnu ikke har pyntet op, så er det bare med at komme igang! Eller måske mangler du at lave en juledekoration? Måske en der kan bruges til julebordet, eller som værtindegave? Sæt en julefilm eller noget julemusik på i baggrunden, og fordyb dig i gran, kogler, lys, pynt og glimmer.

♡ Vinduesshopping
Tag en ose-tur på Strøget, eller andre steder, hvor der er skruet godt op for julehyggen, og hvor butikkerne og gaderne er smukt pyntet. Du behøver ikke at købe noget, men bare kigge på al juleriet.

♡ Tag ud
Ses med en, og tag ud og skøjte, gå en tur i den smukke natur, køb et juletræ, eller hjælp hinanden med at pynte op derhjemme.

♡ Film-hygge
Hop i hyggetøjet, find julegodterne frem eller varm noget kakao, sæt en god julefilm på, og plant dig på sofaen under tæppet.

♡ Tag noget tid for dig selv
Tænd op i brændeovnen, hvis du har sådan en, ellers tænd lyskæder og stearinlys, tag et langt bad, forkæl dine lokker med hårkur, og måske neglene skal have en fin jule-rød lak på? Kom ned i gear.

♡ Hjælp andre
Det kan være med hvad som helst, stort som småt; Hjælp en af dine kære, som du ved har meget om ørerne – Tilbyd at hjælpe med juleshoppingen eller juleforberedelserne. Overrask naboen med lidt julebag, eller dine forældre med et sødt julekort. Du kan også donere noget varmt tøj du ikke længere bruger til Røde Kors, eller måske give noget legetøj til organisationer, der her i juletiden sørger for familier som ikke selv har mulighed for at give deres børn julegaver. Mulighederne er uendelige!

Jeg håber mine tips kan bruges, og at julestemningen indfinder sig snarest! Julemøs fra mig ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.