Livsstil

Venindetur til Dobbelt A & anmeldelse af Comwell ♡

Det er efterhånden ved at være reeet længe siden I har hørt fra mig herinde. Faktisk har bloggen stået helt stille henover sommerferien. Derfor tænkte jeg, at jeg ville opdatere jer og fortælle lidt om hvad jeg har lavet siden mit seneste blogindlæg.

Så lad os starte fra begyndelsen; Ugen efter I sidst hørte fra mig, drog jeg til Aalborg med en veninde, og her var der de næste dage bare tøsehygge og kvalitetstid på programmet.

Vores første aften i Aalborg

Kort efter vi var ankommet, spurgte jeg mine skønne Instagram-følgere, om de kunne anbefale nogle gode caféer. En af dem vi fik anbefalet var Café Vesterå, hvor vi begge bestilte burgere og fritter. Der var super hyggeligt, god stemning og maden var superlækker. Resten af aftenen brugte vi på at udforske byen, kigge rundt i alle de små og hyggelige gader og stræder, og så var vi selvfølgelig også forbi Jomfru Ane Gade – Det skal man jo! 😉

Grøn koncert & f*ucking støv

Næste dag gik turen afsted til Grøn Koncert. Det var lidt overskyet fra morgenstunden, men i løbet af dagen brød solen mere og mere frem og det blev endnu en brandvarm dansk sommerdag – Dog med masser af blæst, hvilket egentlig var meget rart når solen bagte sådan.

Vi havde en fest, og vi fik hygget, danset og sunget. Og Aqua fik selvfølgelig også fyret godt op under os, og resten af pladsen også. Utroligt at 20 år gamle sange, stadig kan få folk helt op i gear på den måde; Alle sang, dansede, hoppede og klappede, og stemningen var helt i top! Man bliver sgu helt nostalgisk 😀

Det var en fantastisk dag på Grøn! Men efter at være blevet blæst igennem i timevis på den knastørre festivalplads, var vi ikke bare fuldstændigt vindblæste og trætte hovederne, vi var også møgbeskidte! Mere beskidte end nogensinde før, og grus og jord knasede konstant i munden, mmm 😀 Så vi måtte desværre droppe Lukas Graham, som vi ellers rigtig gerne ville have set, men vi orkede simpelthen ikke at være på pladsen længere.

Selv om det var ærgerligt vi gik glip af Lukas, og selv om vi vendte hjem med støv-monobryn, ikke-længere-hvide sko og med støv ALLE vegne, så var vi fuldstændigt høje på stemningen og de gode oplevelser 😀

Vi gik direkte hjem og i bad, igen. Og efter lidt afslapning og hygge på hotellet, dullede vi os op og tog ind til byen for at finde noget sen aftensmad. Vi endte med at spise på Café Vi 2, som rigtig mange havde anbefalet på Instagram, og her fik vi endnu engang burgere og fritter – Og det smagte fantastisk! Derudover var stedet bare super hyggeligt 🙂

Vi var fuldstændigt flade oven på en dag på Grøn, caféhygge og en gåtur rundt i byen, så resten af aftenen gik bare med afslapning på hotellet 😀 Og allerede næste formiddag, skulle vi chekke ud og mod Sjælland igen. Inden da, tog vi dog på shoppetur i Aalborgs hyggelige gader, nød det skønne sommervejr og fik frokost på Joe & The Juice.

Og så var vores Aalborg-eventyr allerede slut. Men vi havde en fuldstændig fantastisk veninde-tur, med masser af sjov, spas, hygge og skønne oplevelser ♡ Og jeg glæder mig allerede til vi skal afsted igen!

Hotel & anmeldelse

Vi boede på Hotel Comwell Hvide Hus, som ligger lige ved siden af Kildeparken – Super hyggeligt, og tæt på det meste.

Mærkeligt nok, fik jeg næsten ikke taget nogle billeder af hotellet – Jeg glemte det simpelthen midt i al hyggen. Men her kan I i hvert fald se, hvor vi sov. Værelset var så lyst og lækkert, med gulv-til-loft vinduer, som I måske lige kan fornemme i venstre side af billedet her. Der var også en privat, og meget stor, balkon med udsigt udover Aalborg og Kildeparken (Vi boede på 8. etage, så udsigten var virkelig go’). Desværre var der hverken bord eller stole på balkonen, hvilket vi var lidt kede af. For med sådan en lækker balkon, og det skønneste sommervejr, kunne det have været fedt rent faktisk at kunne sidde derude og nyde det 🙂

Ellers havde værelset alt man har brug for til sådan et par dage; Sofa og sofabord, et langt bord med en stol (perfekt hvis man skulle sidde med computer/arbejde f.eks.), hylder og bøjler til tøj og overtøj, og hele fire spejle, hvoraf to af dem var helfigur (spejle er normalt en mangelvare på hotelværelser, og vi piger plejer at skulle slås om dem under tøjkriser 😀 )

Derudover var værelset udstyret med 2 fine badeværelser – Det ene med toilet, håndvask og brusekabine, og det andet med bruser, badekar, og håndvask. Det var ikke noget vi havde overvejet inden, men det var sgu alligevel praktisk, når to piger bor på samme værelse, at vi kunne gå i bad på hver sit badeværelse, samtidigt! Og på den måde gøre os klar samtidigt; føntørre, krølle/glatte hår, lægge makeup, prøve tøj, you know, samtidigt – Vi ér jo nok ikke verdens hurtigste til den slags 😀

Et random billede fra hotellet; Ved siden af receptionen var der borde, stole og sofaer, hvor man kunne hænge ud eller arbejde.

Morgenmadsbuffeten var inkluderet i prisen, så det skulle vi selvfølgelig også smage. Desværre blev vi lidt skuffede. Min veninde har tidligere boet på Comwell andre steder i landet – Det har jeg ikke, så jeg havde ikke noget at sammenligne med på den måde. Men vi syntes begge at buffeten var lidt mangelfuld og udvalget meget begrænset. Min veninde kunne også fortælle, at der var meget mere forskelligt at vælge mellem, de andre steder hun har boet. Samtidigt var de kolde ting bare heller ikke længere kolde – Og en yoghurt skal sgu være kold og ikke have stuetemperatur, øv! Vi mødte dog en engelsk mand, som lød til at være meget tilfreds med morgenmaden, så ja, det er jo også en smags sag.

Alt i alt, vil jeg anbefale Comwell Hvide Hus til andre – Men altså ikke pga. morgenmaden 😀 Vi tog da også ind til byen næste morgen og købte mad der i stedet.

Tak fordi I læser med! ♡ Har I også leget turister i eget land i løbet af ferien? I så fald, hvorhenne? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.