Angst, Livsstil

2017 recap & 2018 goals ♡

instagram blev jeg fornylig tagget og bedt om at dele mine nytårsforsæt for 2018. Jeg har aldrig rigtigt taget det der med nytårsforsæt seriøst, og derfor heller ikke før lavet nogle konkrete mål på den måde. Dog kan jeg rigtig godt lidt at tage mig tid til at reflektere over tingene – Desuden tror jeg også at det er meget sundt at gøre. Og da jeg netop er trådt ind i mit 29. år, og vi samtidigt nu skriver 2018, er det selvfølgelig et oplagt tidspunkt at reflektere over året der er gået.

2017 var et .. ‘stort’ (i mangel på bedre ord) år for mit vedkommende. Den person jeg var, da jeg trådte ind i 2017 er ikke helt den samme, som da jeg trådte ind i 2018 – Og heldigvis for det.

Året bød for mit vedkommende på nogle vilde oplevelser, store som små, nogle fantastiske minder som gør mig helt varm om hjertet og sidst men ikke mindst; de allerbedste mennesker og massevis af kærlighed. Men 2017 bød også på nogle sindsygt svære og fuldstændigt frustrerende hårde perioder – Særligt de seneste mange måneder har været ubeskriveligt hårde og fuldstændigt opslidende.

Med sådanne svære perioder, kommer der dog heldigvis oftest noget uforudset positivt. For mit vedkommende betød det, at jeg på det personlige plan udviklede mig mere end nogensinde før, og at jeg kom tættere på, hvor jeg gerne vil hen, og det jeg gerne vil være.

2017 lærte mig mange ting. En af de største er, at det er okay at være egoistisk ind i mellem, og at det er okay at sige fra.

Begge dele kan være nødvendige for at blive/være den bedste udgave af sig selv – Både for alle de mennesker man har i sit liv, men ligeså meget for sin egen skyld.

Sidste år sagde jeg for første gang fra, sådan rigtigt. Også i de møgsvære situationer, hvor jeg følte mig så presset til bare at nikke og tie stille, eller hvor jeg fik at vide at mine følelser var forkerte eller bare ligegyldige. Jeg lærte for alvor, at det er okay at sige fra overfor ting, som ikke føles rigtige for mig – og at det i den grad også er okay, at vælge folk fra, som ikke længere bidrager med noget positivt i mit liv, eller som behandler mig direkte dårligt.

Jeg vil ikke længere bruge så meget tid og energi på de mennesker, som ikke bakker op eller som ikke kommer med andet end negativitet, eller de mennesker der får mig til at føle at jeg ikke er ‘nok’ til dem. Jeg har ikke længere behov for at bevise mit værd overfor andre.

Ved at lytte til og stole på mig selv, og omgive mig med positive, open-minded og kærlige mennesker, som tager mig med alt jeg er, positivt som negativt, er min tro på mig selv og mit værd vokset. Og for første gang nogensinde, har jeg faktisk følt at jeg var ligeså meget værd og ligeså ‘rigtig’ som alle andre.

Det seneste år, har jeg kæmpet med alt jeg havde for, sådan for alvor, at give angsten det allerstørste los i røven! Og det er lykkedes mig at overvinde så mange ting, store som små, som jeg i januar 2017 ville have sagt, var direkte umulige for mig!

Med disse nye erfaringer, er det også lykkedes mig at blive mere MIG end jeg har været i lang tid. Lysten har vundet over angsten i så mange tilfælde, og det er endnu en ting jeg vil gøre alt for, at tage med mig her i 2018.

Når det så er sagt, så ved jeg jo selvfølgelig godt at alting går op og ned, og det samme gør angsten. Jeg ved der i 2018 også vil være nogle røvgrimme dage, hvor jeg ikke er i stand til at tage kampen op. Men sådan helt generelt, vil jeg prøve fortsat at have fokus på lysten; Skønne mennesker, glæde, smil, oplevelser og kærlighed. Og så vil jeg selvfølgelig gøre alt jeg kan, for at være den bedste version af mig! – Ikke kun for min egen skyld, men mindst ligeså meget for alle de fantastiske og uundværlige mennesker jeg er så heldig at have i mit liv. Jeg var aldrig nået her til uden dem.

Det var en lidt sen reflektion over 2017, og lidt om mine personlige mål for det år vi netop er trådt ind i. Jeg synes sådan noget er super interessant, så jeg ville elske hvis I også vil dele nogle af jeres mål for 2018 i en kommentar, enten herinde eller på bloggens facebook side ♥ Mange tak fordi I læser med!

Møs, og forsinket godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.