Skønhed

3 hår favoritter ♡

Milk_shake Silver Shine Whipped Cream

Denne er blevet fuldstændig uundværlig i min beauty rutine! Det er en blødgørende mousse, som puttes i fugtigt hår. Den fedter overhovedet ikke, men gør håret silkeblødt, samtidigt med det bliver meget nemmere at style og ‘ha’ med at gøre’.

Jeg er ikke super vild med duften i Silver-udgaven af denne whipped cream, men den får min hårfarve til at blive lige som jeg vil ha’ den – Den ophæver nemlig ikke bare de gullige toner i mit lysnede hår, den giver det samtidigt et gråt skær, som jeg er vild med!

KMS California Leave-In conditioner

Den her har været en fast del af min hår-rutine i årevis efterhånden! Den dufter fantastisk, og så gør den bare håret silkeblødt og så nemt at redde ud. Den findes i forskellige varianter, alt efter hårtype, men Silk Sheen er klart min favorit, efterfulgt af Moist-Repair (som jeg nok burde bruge lige nu, til mine tørre spidser).

Got2be – 2 Sexy, Big Volume

For mig er en frisure ikke fuldendt uden hårlak, og jeg bruger det stort set hver eneste dag – og Got2Be hårlakken her er en favorit jeg bliver ved med at gå tilbage til. Den giver perfekt hold til frisuren og så fedter den ikke. Den kan godt gøre håret lidt ‘stift’ hvis man får sprayet for meget i, men hvis det skulle ske, er den altså super nem at redde ud og så er det væk igen. Sidst min ikke mindst, så er dåsen pink, og det trækker jo altid op i min verden 😉


Så er det jeres tur! – Har I nogle lækre hårprodukter I bare ikke kan undvære? Måske nogle jeg skal prøve? 😀 Del endelig 😀

Go’ weekend! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.