Livsstil

5 kvinder I bør følge på Instagram ♡

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er ret stor fan af Instagram, og af al den inspiration der er at hente – Og ikke mindst, alle de skønne personer som gemmer sig bag de lækre profiler.

I dag har jeg fokus på 5 profiler, som inspirerer mig på hver deres måde, og som jeg er sikker på I også vil nyde at følge med hos. Disse 5 er meget forskellige, og deler også vidt forskellige ting, men fælles for dem alle er, at de er nogle vildt skønne og vildt seje kvinder!

@mitlivsomlouise

Fuldstændig perfekt uperfekt, med den skønneste og bedste form for humor! Jeg er så vild med hendes ærlighed – Som altid bliver serveret med det største glimt i øjet! Hun er ikke bange for at dele alt det vi andre lige præcis IKKE deler på IG, og det er bare så forfriskende! Jeg nyder virkelig at følge med i hverdagen hos Louise og hendes familie, og jeg kan kun anbefale jer at gøre det samme! Og når I nu smutter ind forbi hende, ikk? Så må I altså endelig ikke snyde jer selv for at læse om familiens ferie i Oberhof i sommers (ferier du gerne vil hjem fra) så scroll endelig godt ned i hendes feed, og få det hele med!

@woodlandwhim

Fie har nok en af de allerlækreste bolig-profiler på instagram, fyldt med masser af skøn personlig stil, så her er tonsvis af inspiration at hente – også til altanen eller terrassen, hvis man mangler noget seriøs hygge her! Men udover at være en haj til alt der har med interiør og grønne planter at gøre, så er hun bare helt utroligt sød, og hendes skønne billedtekster, og ikke mindst hendes hyggelige story-videoer, sætter altid et kæmpe smil på mine læber! Hele hendes univers emmer bare af ‘good vibes’ og masser af inspiration, så skynd jer ind forbi.

@frahadtilmereglad

Henriette er ikke bare en sød og smuk kvinde, hun er også en megasej kvinde, der ikke er bange for at stå ved hvem hun er. Hun viser når hun er glad og stærk, og hun viser når hun er sårbar og ulykkelig. Hun har en styrke og et mod man sjældent ser, og hun er ikke bange for at bryde tabuer (som slet ikke burde være tabuer, men som desværre er det) og tale højt om ting hun ellers har brugt hele livet på at skamme sig over. Hun kæmper med både fysisk og psykisk sygdom, men formår at inspirere, reflektere og motivere på sin vej ud på den anden side, og man kan ikke andet end at heppe på hende! Krydr alt dette med skønne dansevideoer og ærlige live-videoer, og du har Henriettes herlige univers, med alt hvad det indebærer.

@birkablog

En vaskeægte Girl Boss, er nok det der beskriver Kristine bedst. Udover at designe de smukkeste og mest feminine hjemmesider, hjælper hun også selvstændige (store som små) med at få markedsføringen, hjemmesiden, nyhedsbrevet, fotograferingen, de sociale medier (osv. osv) op og køre. Samtidigt har hun komplette guides til hvad end man nu som selvstændig/blogger/whatever, kunne stå og mangle hjælp til i denne ‘online verden’. Hver tirsdag sender hun også live på facebook sammen med Anne Billing. Her snakker de to seje kvinder om relevante emner og besvarer spørgsmål fra følgere og seere, så her er altid masser af tips og tricks at hente.

@rikkeanupritirasmussen

Rikkes profil er fyldt med lækker bolig, lækker mad, lækre outfits og ja, generelt bare lækre billeder af en lækker familie. Her finder man altså altid masser at inspiration indenfor både mode, børne-sager, mad og bolig. Billederne er utroligt smukke og teksterne altid hyggelige og positive – Men også ærlige og ægte, og man kan altid mærke personligheden i dem. Derudover poster Rikke også dagligt billeder og videoer af familiens hverdag i sin Story, og man kan altså ikke andet end at blive i godt humør når man ser dem!


Jeg kunne selvfølgelig nemt nævne flere skønne, inspirerende instagram-favoritter. Derfor tænker jeg, at jeg evt. kan lave dette til en ’serie’ på bloggen, hvis det er noget I gerne vil se mere af? 🙂 Del endelig jeres tanker! Og nu vi snakker så meget om instagram, så kan I finde min profil lige her @allthingsglitters hvis I har lyst til at kigge forbi ♡


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.