Livsstil

5 små hverdagsglæder fra min dag.

 

Jeg elsker alle ‘de små ting’ – Hverdagens små glæder. For mig er de helt sikkert med til at gøre en stor forskel. Derfor nyder jeg også at stoppe op og bemærke dem og sætte pris på dem. Hvad enten det er et grineflip med en man holder af, fuglesang fra morgenstunden, en dejlig gåtur, at modtage en skøn sms, et smil fra en fremmed, en god frokost… Det kan være så meget forskelligt. Og jo mere man er opmærksom, jo mere er der også at være taknemmelig for, det er jeg sikker på.

Her er 5 små hverdagsglæder fra min onsdag..

→ Der har bare været det fineste vintervejr idag.
Først på dagen dalede små, fine snefnug lige så stille og roligt ned. Hvilket på en eller anden måde gjorde at dagen også føltes som om den startede på en mere stille-og-rolig-nede-i-gear-agtig måde. Da morgen blev til formiddag, blev skyerne færre og færre, og resten af dagen har solen skinnet fra en helt klar blå himmel. dét er altså god energi, og så smukt med solskin og hvide, sneklædte omgivelser.

→ Jeg har haft et par hyggelige telefonsamtaler idag, om stort og om småt og om ingenting også – Bare ren hygge!

→ Kvitteringen fra min morfars gamle kamera, som jeg nu har stående til pynt herhjemme, dukkede op i gemmerne idag. På kvitteringen stod at han købte det i 1953 for 489kr. Det var altså vildt hyggeligt at se! Og sådan en skøn følelse at kameraet nu står i mit hjem og ikke bare pynter, men også oser af familie, nostalgi, minder og gamle dage.

→ God leg og sjov med Nala tidligere. Hun får mig altid til at smile og grine! Og nu er der dømt dyne og blog med en sovende Nalamus, som putter sig ind til mig. Lige om lidt vil jeg pakke computeren væk og starte Netflix og koble af med det. Jeg er nemlig gået igang med at se serien “Dawson’s Creek”, og jeg er indtil videre helt vild med den. Jeg fik aldrig rigtigt fulgt med i den dengang den var ny og kørte i tv, men den er jo virkelig hyggelig, har jeg fundet ud af!

→ Jeg har modtaget en pakke med ting til et kommende krea-projekt, som jeg glæder mig til at komme igang med meget snart. Jeg er nemlig på det seneste blevet så glad for at fordybe mig i små, hyggelige projekter. Bare være kreativ og være tilstede i dét, og glemme alt andet for en stund. Det er virkelig skønt!

Hvad har givet dig smil på læben idag? Gjort dig glad eller givet dig en god følelse indeni? 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.