Blogmas, Livsstil

Alt det julefilmene har lært mig om livet ♡ | BLOGMAS

Som I nok efterhånden har fundet ud af, så er jeg reeet vild med de der cheesy  julefilm der kører i tv’et hver eneste aften i denne søde juletid. Jeg har efterhånden fået set en del, og selv hvis jeg ikke ligefrem følger med i dem, så kører de ofte som ’baggrundsstøj’ når jeg tuller rundt derhjemme. Og det er faktisk helt vildt så lærerige disse film er, så derfor vil jeg nu dele hvad de har lært mig om livet, om kærligheden og om julen.

Hvis du har et juletræ med pynt, så gør du det forkert; Det skal være pynt med et strejf af juletræ under.

 Dyr kan snakke. Eller i hvert fald som minimum have indflydelse på at få reddet julen/julemanden/kærligheden/whatever.

♡ Selv den største julehader kan (og vil!) blive omvendt, og ende med at ELSKE julen.

 Lige meget hvilken udfordring du står overfor, så vil det blive løst senest juledag. Ellers i hvert fald aller, allersenest nytårsaften.

 Der er en stor chance for, at din eneste ene er en af følgende tre ting:
– En gammel flamme, som du ikke har snakket med i årevis
– Din idiot-chef som forresten nok slet ikke er fan af julen (endnu!)
– En der er i familie med julemanden – Måske er han endda julemandens efterfølger

 Allerstørst chance er der dog nok for, at din eneste ene er en kronprins i et lille bitte og fuldstændig ukendt land. Dronningen, hans mor, vil ikke kunne lide dig i starten, da du jo ikke er adelig, men bare rolig, med tiden vil du charmere dig ind på hende, og alle vil mene du er et friskt pust på slottet.

♡ Der findes magi og tidsrejser.

 Og nisser, og en julemand, selvfølgelig.

 Den rigtige julemand kan godt være den julemand du ser i stormagasinet, men han kan også være en tilsyneladende helt almindelig mand, fx en ekspedient i en random lille butik eller bare en ældre herre du ‘tilfældigvis’ lige kommer i snak med på gaden.

 Du har højst sandsynligt en dobbeltgænger et eller andet sted i verden, som er alt det modsatte af dig, personlighedsmæssigt! Men I vil ligne hinanden som to dråber vand. Der er stor chance for at din dobbeltgænger er utroligt rig og ’fin på den’. Hun er måske endda en prinsesse.

 Du og din dobbeltgænger vil mødes på et tidspunkt, og I vil lære utroligt meget af hinanden. I ender faktisk nok med at blive bedste veninder. Og nå ja, så bytter I sikkert også kærester, som I så hver især lever lykkeligt med til jeres dages ende. (Her kommer kronprinsen ind i billedet, hvis altså ikke det blev til noget med din gamle flamme eller din idiot-chef).

 Det er ikke bare charmerende, det er faktisk decideret romantisk, at have kageglasur i mundvigen. På den måde vil der nemlig opstå et sukkersødt øjeblik med dig og din kommende mand, hvor han ligeså stille stryger dit pandehår væk fra ansigtet for derefter blidt at fjerne glasuren fra din mundvige. I mens kigger i hinanden dybt, men genert, i øjnene.

♡ Kærligheden kan findes hvor som helst i december. Det eneste der er sikkert er, at den VIL opstå i løbet af december.

 Hvis din nyfundne december-lover ikke frier senest juleaften, så elsker han dig ikke rigtigt – Skrot ham. Ja, også selv om I kun har kendt hinanden 2-3 dage. Hvis det er the real deal, så ved I det allerede nu, og så frier han altså senest juleaften.

 Pyt med om du når juleshoppingen. Jeg lover dig for, at der på magisk vis vil ligge tonsvis af gaver under juletræet juleaften.

Det er 15 ting jeg har lært fra de søde, hyggelige og supercheesy julefilm – Har I noget at tilføje til listen? 😀

Ha’ den dejligste 19. december, julemøs til jer ♡

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.