Angst

Angst, frisørbesøg & sommerlokker ♡

Det er efterhånden ved at være en måneds tid siden jeg igen var forbi min frisør, men da jeg jo ikke har været super aktiv her på bloggen, er det først nu jeg får nævnt det herinde 🙂

Som jeg fortalte HER er det der med at gå til frisøren ikke længere ‘bare noget hyggeligt’ eller noget ‘jeg bare lige gør’ – Desværre. Ind til for et par år siden ELSKEDE jeg at gå til frisøren; At blive nusset om, læse i nogle sladderblade, hygge-sludre og selvfølgelig: få lavet lækkert hår!

Alt dette blev dog overskygget af angsten, som gjorde at noget jeg før havde elsket, blev fuldstændig uoverskueligt og senere noget jeg helt holdt op med – Lige indtil sidste år i maj, hvor jeg for første gang i meget, meget lang tid, igen satte mig i frisørstolen. Jeg dirrede af nerver, og mit hjerte føltes som ville det hoppe ud af mit bryst, men jeg kom igennem det! Dette skyldtes dog i høj grad min skønne frisør! Jeg mandede mig nemlig op, og fortalte hende hvor svært det var for mig at være i salonen, og hun kunne simpelthen ikke have handlet bedre på den, for hende, fuldstændigt uventede information. Men for ikke at gentage mig selv alt for meget, kan I altså læse alt om min ‘første frisøroplevelse’ HER.

Selv om det gik så fantastisk den gang i maj sidste år, og selv om jeg også har været forbi salonen et par gange efterfølgende, så ér det altså ikke bare noget der pludselig slet ikke er svært mere. Og ærligt, fra jeg nu tog beslutningen om, at jeg ville farves igen og have klippet lokkerne korte, til jeg rent faktisk bookede tiden, gik der et par måneder. Jeg skulle simpelthen lige tage mod til mig – Hvor fjollet det end kan lyde, for andre mennesker går jo til frisør hele tiden, uden problemer.

Heldigvis kan jeg da også fortælle, at nervøsiteten op til et frisørbesøg er dalet en smule for hver gang jeg har været der. Det er stadig svært, og jeg er stadig lidt anspændt op til – og også imens jeg er i salonen, hvor jeg selvfølgelig stadig kan mærke angsten ulme. Men jeg er meget mere afslappet nu, og angsten fylder meget mindre.

Til trods for, at jeg nok har den mest forstående og søde frisør, kræver det altså stadig en del overvindelse for mig at komme afsted – og jeg er også godt brugt og træt i hovedet efterfølgende, men hvor er det da fantastisk at kunne mærke fremskridt, både op til, under og efter. Dét, sammen med sunde, nyfarvede friske lokker, er altså en go’ motivation til at komme igennem det igen næste gang!

Og sådan her blev resultatet altså efter 3 timer i stolen, hvor både min frisør og en frisørelev var igang; Tusindvis af nye, lyse striber, en toningsfarve og 10cm klippet af længden. Hej sommerhår! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.