Livsstil

Bare et lille pip fra mig ♡

Okay, hej. Så er der åbenbart bare gået 2 måneder siden sidste blogindlæg. Hvilket er super dumt, egentlig, for jeg VED, at jo længere tid der går i mellem jeg chekker ind herinde, jo sværere bliver det for mig at ’vende tilbage’ – Og netop fordi det er svært for mig, trækker jeg tiden endnu mere, og så bliver det jo også kun endnu sværere. Fordi jeg på en eller anden måde bare ryger helt ud af rutinen og rytmen ved at lave de her indlæg – Som jeg ellers nyder (og savner!) at lave.

Så nu har jeg plantet måsen i sofaen, hentet dynen og fundet lidt snacks frem, og placeret computeren i skødet. Og så har jeg ærligtalt tvunget mig selv til at skrive – Bare skrive et eller andet. For så ved jeg nemlig at det næste blogindlæg bliver meget, meget nemmere for mig at gå i gang med (og forhåbentligt bliver det også meget mere interessant :D).

Men lige i dag, bliver det altså bare sådan her, fordi jeg lige ’skal i gang igen’, så det håber jeg I kan bære over med ♡
Møs til jer, og tak fordi I bliver hængende derude, trods stilhed fra min side af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.