Livsstil, Skønhed

Beautiful; Be You To The Full ♡

Jeg følger en engelsk coach på instagram, som skrev at hun fornylig havde hørt et podcast, hvor forskellige ord blev lavet om til positive mottoer. Mottoer man kunne bruge i hverdagen, som en slags magic spells. Et af dem var lavet ud fra ordet BEAUTIFUL, som blev til Be You To The Full eller Being You To The Fullest. Altså, det at være sig selv fuldt ud, er lig med at være smuk.

Jeg synes simpelthen det er sådan en fin tanke, og en vigtig reminder, så derfor ville jeg dele den herinde – Både til inspiration til jer der læser med, men i høj grad også så jeg selv kan huske på den fremover – For ej, hvor er det jo bare sandt!

Det er oftest når man ikke “prøver” og ikke tænker over det, at man er smukkest, ikk? Har I f.eks. ikke prøvet at være i selskab med en, der fortæller om deres passion eller deres store drøm eller en fantastisk oplevelse de har haft, og imens de fortæller, lyser hele deres ansigt op og deres øjne glimter? Eller I overværer en der griner eller en der sidder i dyb koncentration og laver noget de elsker at lave? Og det er som om, at de i det øjeblik bare bliver endnu smukkere.

Det kan også være, når man er sammen med mennesker hvis selskab man nyder. Man hygger sig, man taler, man griner og man slapper af og er bare tilstede – Det er altid i disse situationer man får de bedste billeder, ikk? Når én knipser på kameraet, og man bliver fanget midt i et grin, i en dans, i en god samtale, i et kram eller i et kys – Et ægte, smukt, øjeblik. (Med det altså ikke sagt at et opstillet eller poseret billede ikke kan være smukt, slet ikke, for selvfølgelig kan det det! Men det er bare på en anden måde, ikk?)

I løbet af et kort øjeblik kunne jeg nok nævne 10 ting jeg synes der er galt med mig på dette billede; Ting der ikke er pæne eller som er deciderede grimme, ting jeg gerne ville ændre ved mit udseende – Men det er ikke det jeg vil fokusere på. I stedet vil jeg nemlig fokusere på mit smil. I perioder har mit smil været ‘falskt’, en facade, men dette smil er ægte, og kommer helt indefra. Det er taget i sidste weekend, lige inden jeg skulle afsted til familiefødselsdag. Jeg var i højt humør og glædede mig helt vildt til at bruge hele dagen og aftenen i selskab med nogle af de mennesker jeg holder allermest af. Jeg synes det kommer til udtryk i dette billede, at jeg er oprigtigt glad – Derfor poster jeg det, selv om jeg normalt ikke ville.

Det jeg prøver at komme frem til, kan vist egentlig siges meget kort; Vær dig selv – Men vær den bedste udgave af dig selv! Lav de ting der giver dig en indre glæde. Fordyb dig i noget, der giver dig noget godt. Brug din tid på det du har lyst til, og vær sammen med de mennesker der inspirerer dig og får det bedste frem i dig. Tag makeup på hvis du nyder det, lad være med at tage makeup på, hvis du kun gør det fordi du føler at “det skal man jo”. Træn eller løb en tur, hvis du ved det vil glæde dig, eller smæk benene op i sofaen hvis det er dét du har brug for. Gå i det tøj du kan lide og som giver din selvtillid et boost, uanset hvad andre måtte mene, eller om det er ‘trendy’ eller ej. Der er intet der er ‘rigtigt’ eller ‘forkert’, der er ingen regler. Vær dig selv, og ikke mindst, vær god ved dig selv. Vær din egen smukke person.

Be you to the fullest ♡

4 thoughts on “Beautiful; Be You To The Full ♡

 1. Du har virkelig også et fantastisk smukt smil! Og jeg er virkelig også vild med at lave ord om til mottoer, for hvor er det bare rigtigt! Skøn læsning 🙂

  Rigtig go’ aften! ♥

  1. Ej, hvor er det bare helt vildt sødt sagt! Tusind tak skal du ha’ Det gør mig så glad at du læser med!

   Jeg er helt enig, virkelig skøn idé, og go’ reminder, ikk? 🙂

   Ha’ en rigtig dejlig aften ✨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.