Skønhed

Beauty favoritter på farten ♡

På det seneste har jeg passet hus for mine forældre, mens de nyder sol og sommer i Grækenland. Det har betydet at jeg er taget meget frem og tilbage mellem mit eget hjem og deres. Af samme årsag har jeg alle mine absolutte favoritprodukter og nødvendigheder med mig hele tiden. Derfor tænkte jeg, at det var et oplagt tidspunkt at vise jer, hvad der gemmer sig i min taske 😀

Det helt åbenlyse

Nøgler, iPhone og pung, naturligvis, det er der vel ikke så meget at sige om. Min “pung” er fra H&M, og den holder styr på de allervigtigste kort. Derudover er jeg vild med størrelsen, som gør den nem lige at smide i en hvilken som helst taske, stor eller lille, eller i lommen, hvis man bare lige hurtigt skal ud af døren 🙂

Læbepomade

Sommer eller vinter, jeg går aldrig nogen steder uden læbepomade! Denne er fra Join Organic, og indeholder blandt andet økologisk olivenolie og acai bær, og så efterlader den læberne fugtede, men ikke klistrerede – Jeg er fan!

Renseservietter

Normalt render jeg ikke rundt med renseservietter på mig, men i disse dage, hvor jeg har skiftet imellem, hvor jeg har sovet, har jeg haft disse i tasken, så jeg hurtigt og let kunne fjerne min makeup hvor som helst.
Jeg er generelt vild med ideen om renseservietter, men oftest synes jeg bare at der skal så mange til, før man virkelig har den der fornemmelse af, at ens hud er RIGTIG rengjort – Tit synes jeg stadig man har makeup-rester siddende bagefter. Sådan er det heldigvis ikke med disse! Der er nemlig vildt meget produkt pr. serviet, hvis man kan sige sådan – Altså, de er mere “våde” end nogle jeg før har prøvet, og de fjerner derfor makeuppen i en fart, og huden føles blød og lækker efter. Helt klart en ny favorit!

Ansigtscreme

Igen; Jeg plejer heller ikke at have ansigtscreme i tasken, men det har jeg jo haft på det seneste. Jeg har fornylig taget denne fra Matas i brug, og jeg er rigtig glad for den. Jeg bruger den morgen og aften, og den fugter lynhurtigt min hud, der ellers har tendens til at blive meget tør. Huden føles blød og fugtet efter brug, men ikke fedtet.

Håndcreme

Alle der kender mig ved, at ligeså afhængig jeg er af læbepomade, ligeså afhængig er jeg af håndcreme. Jeg hader simpelthen følelsen af tørre læber og tørre hænder, sådan virkelig, hader!! 😀 Derfor har jeg også altid en håndcreme med mig. Denne er fra Join Organic, og den er så lækker! Jeg bruger også en bodylotion fra samme mærke, og ej, hvor deres cremer bare dufter fantastisk. Det gode ved denne håndcreme er også, at den fugter helt vildt, men lynhurtigt tørrer ind, så man ikke har den der klistrede fornemmelse på fingrene – For det er altså irriterende, særligt når man er på farten.

Roll-On Deo

Min deo fra Join Organic indeholder økologisk kakaosmør og acerola bær – Og ja, jeg føler jeg gentager mig selv, men seriøst, den duft! Den dufter så godt, og så føles den skånsom og behagelig på huden. Jeg venter altid lige lidt med at tage tøj på efter jeg har taget deo på, men jeg har i hvert fald ikke oplevet at denne har lavet de der irriterende deo-mærker på mit tøj 😀

Fit Me Concealer

Jeg har før brugt denne, og så glemt alt om den igen, men fornylig købte jeg den bare fordi den var på tilbud og jeg stod og manglede en concealer nu og her. Nu forstår jeg slet ikke, hvorfor jeg holdt op med at bruge den! – Den er jo så go’! Den dækker rigtig godt og jeg er vild med konsistensen som er let at fordele – Den er dog ret “våd”, så den skal helt klart sættes med en pudder, men så holder den altså også godt og længe på huden. Jeg bruger både denne under øjnene og på rødme og urenheder, og jeg synes den er super god til det hele.

Fit Me pudder fra Maybelline

Denne pudder er helt ny for mig. Jeg spurgte fornylig på Instagram, om nogen kunne anbefale en god, matterende og budgetvenlig pudder, da min “gamle favorit” pludselig udgik. Flere af de søde instagram-piger nævnte denne, så den måtte jeg jo selvfølgelig straks prøve – Og den er SÅ god! Den er allerede blevet min nye favorit. Den er matterende og meget dækkende, men lægger sig så fint på huden og ser slet ikke “kaget ud”. En ekstra bonus ved denne er, at den lille pudder-æske både indeholder en påføringssvamp og et spejl.

Rimmel Exaggerate Eyeliner

Lige præcis denne eyeliner har været en fast bestanddel i min håndtaske siden jeg var teenager og “levede” på de Københavnske diskoteker – og jeg har stadig ikke fundet en anden der kan måle sig med den! Det er simpelthen den eyeliner der holder bedst og længst tid, og så er den så nem at have med, da den ikke skal spidses, men bare drejes ud. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange af disse jeg har haft igennem årene! 😀

Rimmel Sun Shimmer

Jeg har prøvet en del forskellige bronzere, men jeg ender bare altid med at gå tilbage til denne lille sag fra Rimmel. Jeg er meget lys i huden, og jeg synes altså tit bronzere er alt for orange til min hudtone. Men denne er helt perfekt, og så er jeg vild med den diskrete shimmer effekt. Derudover er den billig og holder hele dagen på huden.

Lash Sensation mascara fra Maybelline

Dette er min yndlings mascara for tiden, jeg plejede ellers at sværge til en fra L’Oreal. Jeg måtte dog prøve denne, efter at have hørt en masse YouTubere snakke rigtig godt om den – og nu forstår jeg da godt hvorfor! Den giver nemlig både utroligt meget længde og volume. Derudover drysser den ikke i løbet af dagen, og så er den nem at få af når man fjerner makeup. Jeg kan også rigtig godt lide den buede børste, som gør det nemt at ramme alle vipperne 😀

Det var det hele. Udover eyelash curleren selvfølgelig. Men det er altså bare den allerbilligste jeg kunne finde i H&M. Den er dog super god, og så fås de altid i så mange forskellige fine farver 😀

Nu er jeg jo så ret nysgerrig efter at finde ud af, hvad I har med jer i tasken? – Er der nogle produkter I bare ALTID har med på farten? 😀 Del gerne, enten herinde eller på bloggens facebook side, eller i en kommentar på min Instagram 🙂

Dette indlæg er sponsoreret af Join Organic, som har været så søde at lade mig teste nogle af deres produkter. Dog er jeg ikke blevet bedt om at lave noget blogindlæg omkring dem 🙂 Som altid giver jeg kun udtryk for min egen mening! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.