Skønhed

All Things Hair ♡

Jeg har jo slet ikke fået vist jer mit nye-nye hår herinde!

Tilbage i maj-måned var jeg forbi min dygtige frisør; Jeg ville nemlig gerne have mine meget mørkebrune lokker lysnet. Og ja, det vidste jeg jo desværre godt ikke var “bare lige” at gøre. Men jeg fik tonsvis af striber i, og det blev faktisk overraskende lyst, og så var jeg også rigtig vild med alt det spil, alle striberne gav.
Jeg var så glad for resultatet, meeen, jeg ville jo gerne ville have det endnu lysere – Men den slags tager jo tid! I kan se resultatet efter første frisørbesøg lige HER.

I slutningen af juli var jeg så igen forbi salonen, fordi min frisør vurderede at mit hår var klar til endnu en lysning *YAY* Igen brugte jeg tre timer i frisørstolen, men så skal jeg da også lige love for der skete noget!

Min frisør lavede den fineste balayage – Mørk bund og tusindvis af striber, samt en toning for at ophæve det gullige skær. Og nå ja, så fik jeg også lige klippet et par centimeter af, da jeg faktisk synes mit hår var blevet for langt. Ihh, og jeg er simpelthen så glad for resultatet! Men det tog godt nok et par dage, før jeg kunne kende mig selv i spejlet 😀  Efter at have været mørkhåret, ja faktisk sorthåret, i mere end 10 år, er det altså lidt af en forandring. Men det er så skønt at prøve lidt nyt.

Jeg er, efter mit hår er blevet lysere, begyndt at eksperimentere med mange flere frisurer – og selv om mit hår jo faktisk er ret kort nu, er der alligevel en del forskellige ting man kan lave med det. Samtidigt elsker jeg det messy look, så at nogle hår ikke lige kan nå helt, eller falder ud i løbet af dagen, gør faktisk bare en frisure endnu lækrere, efter min mening 🙂

Og nu hvor jeg har så mange lyse striber, kan man rent faktisk også SE min frisure, ved I hvad jeg mener?? Hvor før, hvis jeg flettede noget af mit mørke hår, eller lavede en knold eller et eller andet, så kunne man bare ikke se det rigtigt. En fletning i pandehåret, kunne ligeså godt være en snoning eller ja, den kunne faktisk lige så godt IKKE være der, for det var ikke til at se teksturen i håret alligevel. Så jeg elsker at prøve en masse forskelligt af nu 😀

Alt efter om jeg bruger silver produkter i mit hår eller ej, bliver mit hår lysere, koldere eller varmere i farven. Giver jeg den rigtigt gas med både silvershampoo og silver styling produkter, bliver mit hår faktisk gråt – Så fedt at kunne variere det på den måde 🙂 For når man har sort hår, så er det altså bare altid SORT 😀 I kan godt høre jeg er rimelig meget oppe at køre over det, ikk? Det er jo en helt ny verden!

Nu glæder jeg mig bare til at finde ud af, om blondiner virkelig har det sjovere.. Umiddelbart tror jeg det sgu! 😉

GO’ WEEKEND ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.