Bolig

Bolig detaljer ♡

Godeftermiddag ♡
Jeg sad lige og kiggede på nye lækre bolig-sager, da jeg for tiden går med en lidt for stor trang til forandring i mit lille hjem. Jeg har faktisk allerede købt et par nye sofaborde, som jeg fik leveret her forleden dag, men de står altså stadig i papkasserne, usamlet. Men ih, hvor jeg glæder mig til at få dem samlet og på plads. Men inden da, tænkte jeg det kunne være sjovt, at vise jer, min stue som den ser ud lige nu, og så løbende opdatere med billeder herinde, når jeg får købt nyt og får lavet lidt om 🙂

Stuen er klart mit yndlings rum, og også det rum jeg tilbringer mest tid i. Derfor er det også vigtigt for mig, at især dette rum oser af hygge. Alle, der kender mig, ved jeg er en rigtig hyggefis – Men man kan jo faktisk heller ikke bo FOR hyggeligt, vel? 🙂 Derfor har jeg også altid en masse stearinlys fremme, blomster i vaserne og masser af tæpper og puder i sofaen. Jeg har faktisk også lige fået nye pudebetræk til sofapuderne, jeg mangler dog at få shoppet nogle inderpuder, men jeg glæder mig til at vise jer dem snart 🙂 Jeg har haft de lyserøde flæsepuder i et par år efterhånden, og jeg må indrømme jeg er meget træt af dem – Nok er jeg tøset, men måske alligevel ikke helt tøset mere 🙂

Som I kan se ovenfor, har jeg et lille kontorhjørne i stuen; Jeg elsker at ha’ en plads, hvor jeg kan sidde og blogge, og have alt mit tilbehør til computer og iPad, samt skriveartikler samlet ét sted – og så er det bare rart at kunne sidde “ordentligt” med computeren, selv om jeg må indrømme jeg nok alligevel oftere sidder med måsen plantet i sofaen, med computeren i skødet 🙂 Alligevel går jeg lige nu og drømmer om et nyt skrivebord, et mindre et af slagsen så det hele ikke står så “presset”, og så en stol, der passer bedre ind. Ih, jeg har så mange ideer, men Rom blev jo ikke bygget på én dag, vel? 😀

Jeg håber I fandt indlægget interessant, og at I har lyst til at følge med i den kommende lille “make over” i min stue 🙂 Tusind tak fordi I kiggede forbi, det gør mig virkelig så glad! Ha’ en rigtig dejlig aften, og så ses vi forhåbentlig snart herinde igen 🙂 Knus Louise-Lykke ♡

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Bolig detaljer ♡

  1. Pingback: Louise-Lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.