Mode

Cool Coca-Cola Vibes ♡

Som mange af jer nok for længst har fundet ud af, har jeg et eller andet med ”fjollede t-shirts”. For mig må en t-shirt meget gerne skille sig lidt ud, være i en fed farve eller pyntet med et cool slogan. Og hvis den ovenikøbet har en lidt ‘retro vibe’ så kan I være stensikre på, at jeg ikke kan modstå den!
Derfor var det også kærlighed ved først blik da jeg på asos’ lækre webshop faldt over denne retro-agtige Coca-Cola-sag i den klassiske postkasserøde farve.

Den blev altså hurtigt klikket hjem, og har allerede været brugt flittigt siden jeg modtog den forrige uge. Noget der så har overrasket mig lidt er, hvor mange megasøde kommentarer jeg har fået, når jeg er hoppet i den! Så mange har komplimenteret den, og rigtig mange har spurgt hvor jeg har købt den. Derfor tænkte jeg dette indlæg var oplagt!

Den er af mærket PrettyLittleThing, men købt på asos – Desværre er den udsolgt lige nu, men asos får tit deres varer igen og igen og igen, så måske I kan være heldige! Men ellers har jeg fundet nogle forskellige Cola t-shirts i samme stil lige HER 😀

Jeg håber det kunne bruges! Ha’ en fantastisk sommerdag ♡

1 thought on “Cool Coca-Cola Vibes ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.