Blogmas, Mode

Dagens HYGGE-outfit ♡ | BLOGMAS

Glædelig 13. december ♡

Som jeg nævnte igår, fik jeg også noget fint hyggetøj i fødselsdagsgave, som jeg dog ikke lige havde nået at få taget billeder af. Men det har jeg nu! – For jeg har det nemlig på idag! Jeg tænkte derfor det var oplagt lige at lave et “dagens (hygge-) outfit” indlæg 😀

Min dag er gået med at lede efter et par julegaver. Jeg var egentlig færdig med julegaveshoppingen for i år, men nu fik jeg alligevel lige lyst til at købe lidt ekstra-ekstra gaver, haha. Lidt skørt, men jeg bliver altid revet med, det er jo SÅ hyggeligt! Og bare så skønt at forkæle dem omkring sig, ikk? 😀 (Bare mega øv, jeg overhovedet ikke fandt noget af det jeg gik efter, haha)

Nå, men nu er sofaen altså indtaget, iført hyggetøj og dyne, og der kører julekalender på skærmen. Juletræets lys er tændt, og det samme er de andre lyskæder her i stuen – Jeg elsker det! Nå, men videre til det lækre hyggetøj!

Sættet er i velour, så blødt og hyggeligt! Farven er sådan en sart, støvet rosa, og bukserne er printet med rosegold øjne og øjenvipper, og på hættetrøjen står der “oh, Hello”, også i rosegold. Det er jo LIGE min yndlings farve, og det rosegold print er bare perfekt til, hvis I spørger mig! Og bemærk lige at mine rosegold negle matcher, haha. Jeg lover det er tilfældigt 😀

Sættet kom i den sødeste lille velour “taske” med matchende farve og print 😀 Det var som nævnt en fødselsdagsgave, og ej, hvor må man sige at familien kender min stil 😉 De har jo ramt fuldstændig plet!

Hvis I er ligeså vilde med dette rosa hyggetøj som jeg er, så kan jeg fortælle jer at det er købt i Hunkemöller 😀

Tusind tak fordi I kiggede ind forbi dagens BLOGMAS, det gør mig virkelig så glad! Ha’ en rigtig dejlig aften, julemøs til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.