Mode

#DAGENS – Røde bukser ♡

Ja, jeg er da vist virkelig blevet vild med farvede bukser dette forår – Men det passer da også bare helt perfekt til solskin og lune temperaturer. Derudover er det også meget rart, at sætte lidt kulør på hverdagen og prøve noget ‘lidt nyt’, hvilket det i hvert fald er for mig, jeg lever nemlig normalt i mine sorte jeans.

Disse rød-orange bukser er identiske med de lyserøde som jeg viste frem HER. Ét enkelt par var jo simpelthen ikke nok, når kvaliteten er så lækker, og de samtidigt er så behagelige og skønne at have på! – Gør I også det, køber favoritterne i flere farver? Please sig ja? 😀

Her har jeg stylet bukserne med en sort blonde t-shirt fra H&M og et par guldfarvede ballerinasko fra Pieces, og så lige en guld halskæde og sorte negle – Meget enkelt, men lige mig!

Til en mere festlig lejlighed kunne ballerinaskoene evt. skiftes ud med et par sorte pumps – En leopard clutch under armen, og man er good to go! Ih, jeg er altså vild med items der, som disse bukser, let kan styles til både hverdag og fest 😀

Hvis I er ligeså vilde med farvede bukser som jeg, så kan I finde ‘mine’ lige HER – De er fra H&M, til 249,- 🙂

Kan I ha’ en fantastisk (lang) weekend ♡

1 thought on “#DAGENS – Røde bukser ♡

  1. Du ser hammer godt ud! Jeg er desværre også rigtig go’ til at købe flere af mine favoritter xD Man kan jo bare ikke risikere at de går i stykker…. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.