Livsstil

Der var engang en pige.. ♡

Der var engang en 12-årig pige ved navn Louise. Hun boede sammen med sine forældre, sin storesøster og sin hund i en lille landsby lidt ude på landet.

Udover at være sammen med alle veninderne, høre en masse Britney Spears, danse hiphop og shoppe tøj, brugte Louise og søsteren tid foran forældrenes stationære computer.

Her nød Louise at være kreativ og designe hjemmesider, men hende og søsteren var også vilde med at chatte – Det var nemlig det helt nye! Derfor havde de selvfølgelig også begge profiler på de allermest populære chatsider, blandt andet på DR’s Boogie-chat og Jubii.dk’s Skibet.

Udover bare det at chatte, hyggede de to søstre sig også med at personliggøre deres profiler; De pyntede dem med dybe kærlighedscitater, seje GIF’er og ikke mindst masser af billeder. De lånte forældrenes splinternye, lyseblå Fuji digitalkamera, og afholdt ofte photoshoots sammen.

På chatsiderne kom søstrene hver især i snak med en masse jævnaldrende piger og drenge fra hele landet, som havde samme interesser som dem selv, og de udviklede tætte online-venskaber. Ja, Louise var sågar online-gift, nemlig med @seje.mads – de havde et rigtigt Jubii-ægteskabscertifikat og alt muligt!

Udover en online-ægtemand, fik Louise også en masse søde penneveninder ud af det, både fra Boogie og fra Skibet.dk. Nogle af dem mødte hun faktisk i virkeligheden og var ofte sammen med. Andre boede desværre for langt væk og de forblev derfor kun online-veninder – Men de var nu alligevel ligeså tætte som ‘rigtige veninder’ var det. De sendte altid hinanden postkort når de var på ferier, og i hverdagene skrev de lange breve, som blev pyntet med flotte klistermærker og små tegninger.

Som tiden gik, voksede penneveninderne dog mere og mere fra hinanden, og mange af venskaberne gled desværre ud. Deres interesser ændrede sig;  skolen stjal lidt mere tid, drengene blev mere interessante og festerne trak efterhånden meget i de unge teenagere – og det der brevskrivning var ærligtalt ikke særligt sejt længere. Selv Louises forhold til ægtemanden gled ud i sandet.

Louise holdt dog stadig kontakten med én enkelt af penneveninderne; De to delte alt, og blev kun tættere og tættere – Og deres breve blev kun længere og længere. Selv om de nu også havde arto, hvor de skrev i hinandens gæstebøger dagligt, kunne det ikke erstatte de hyggelige og hemmelige breve. Her blev der delt alt om dumme drenge, kedelige lektier, seneste tøj-indkøb, søde drenge og kendis crushes.

Teknologien var heldigvis også på de to pigers side, og det samme var teleselskabet Telia! – Pigerne sparede derfor utroligt mange penge på frimærker da Xpress SMS blev opfundet. Nu kunne de nemlig sende alle de sms’er de ville, helt gratis – Altså, indtil de havde opbrugt deres taletid.. Men det gjorde det lettere for de to online-veninder at holde kontakten ved lige, og begge deres Nokia’er var rødglødende med alle de beskeder der fløj fra den ene ende af landet til den anden.

Årene gik, og Louise og hendes penneveninde blev voksne, men intet ændrede sig i deres venskab – Udover længden på SMS’erne og varigheden af telefonsamtalerne, som begge voksede massivt i takt med smartphones’ene blev mere og mere smarte.

De to veninder boede stadig langt fra hinanden, men de sås hver gang det kunne lade sig gøre, og snakkede fortsat sammen dagligt – Nu også på instagram hvor der også blev sendt lange romaner afsted til hinanden.

Begge piger fik senere hver deres blog. Her delte de deres tanker, deres seneste køb, postede billeder og skrev personlige historier, f.eks. om hvordan de som teenagere fandt den ultimative og allerbedsteste penneveninde på jorden.

Hverken tid eller afstand kunne drive de to piger fra hinanden; De elskede hinanden højt, og delte fortsat alt som var de søstre.

Og de levede lykkeligt til deres dages ende.

Hjerteligt tillykke med fødselsdagen og de 29 år i dag, Trine!

– TAK FOR DIG! ♡ (og tak for Boogie-chatten)

Shoutout til @seje.mads fra Jubii-chatten <333333 (som jeg vist aldrig officielt blev skilt fra?? Så, @seje.mads, hvis du læser med her, sender du så ikke lige en DM på instagram?)

Hvis I af en eller anden uforklarlig årsag ikke følger med hos Trine, så skynd jer ind forbi hendes hyggelige, smukke, personlige instagram– og blogunivers – Og mens I er der, så send hende da lige en masse fødselsdags-looove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.