Livsstil

Det er de små ting .. ♡

Himmelen er dækket af grå skyer, og jorden er stadig våd efter endnu en lille regnbyge. Der er endnu ingen fugle der synger, så der er bare fuldstændigt stille. Det eneste jeg kan høre lige nu er urets tikken, og nå ja, selvfølgelig også lyden af mine fingre der rammer tastaturet når jeg skriver. Stilheden her på bloggen er forbi, bogstaveligt talt.

Øjnene er stadig små og trætte, også selv om vi efterhånden er nået langt op ad formiddagen. Men det er også ok, for der var nemlig fart på hele dagen i går, fra tidlig morgen til sen aften. Og samtidigt har det der med nattesøvnen drillet lidt – Sådan er det i perioder for mig. Derfor har jeg besluttet at jeg ikke rigtigt skal noget som helst i dag, altså lige udover noget blog-arbejde og at kigge herind forbi, for det har jeg nemlig savnet!

Jeg rammes af en solstråle. Den stråler igennem persiennerne, og laver et mønster i mit ansigt. Bare det at se og mærke en enkelt lille solstråle ovenpå et par meget grå og mørke dage, gør at øjnene pludselig liver op. Jeg håber solen har tænkt sig at blive hængende lidt endnu, for dens skønne stråler giver altså bare et skud ekstra energi, særligt på sådan en dag som i dag, hvor energiniveauet ellers er i bund.

En sød besked tikker ind på mobilen; En ros og en masse søde ord, fuldstændigt ud af det blå, fra en dejlig veninde. Sådan en lille besked varmer ligeså meget som den solstråle der lige nu blænder mine øjne.
Det er virkelig de små ting der gør forskellen ♡

Kan I nu ha’ en fantastisk dag! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.