Bøger

Det er tid til en ny kategori her på siden.

I takt med at sommer blev til efterår, kom trangen til at læse bøger for alvor snigende efter en ellers (for) lang pause. Jeg hoppede derfor online og klikkede et par bøger hjem, og gik kort efter i gang med første bog.. Og anden bog.. Og tredje bog.. Og EJ, hvor har jeg bare nydt at plante mig i sofaen eller under dynen og læse i denne tid, og bare fordybe mig fuldstændigt i historierne.

For et par uger siden hentede jeg, efter lidt overvejelse, også en app til at høre lydbøger. Jeg havde et abonnement til en lignende app i en kort periode for et par år tilbage, men ærligt; så fik jeg slet ikke brugt det nok. Mest af alt fordi jeg simpelthen ikke kunne koncentrere mig om at lytte og derfor lavede jeg ikke så meget andet end at spole tilbage hele tiden og ja, til sidst opgav jeg ærligtalt. Men nu giver jeg det altså et skud igen, for det er jo simpelthen så smart – Og indtil videre går det faktisk rigtig godt med at bevare koncentrationen. Så lige for tiden veksler jeg i mellem at læse ’rigtige’ (fysiske) bøger og lytte til lydbøger. Så dejligt med lidt pauser her og der fra de sociale medier og fra fjernsynet.

Jeg trænger til at gå liiidt andre veje herinde..

Som jeg nævnte her i en tidligere blogpost, føler jeg en trang til at ændre lidt på mit content. Både herinde og på min instagram. Én af de ting jeg har lyst til fremover, er at fokusere mere på små, hyggelige hverdagsglæder. For det er ærligtalt noget som betyder rigtig meget for mig. Og det er så her jeg tænker, at bøgerne kommer ind i billedet.

Fordi jeg læser mere nu, vil jeg fremover forsøge at komme med lidt små, korte ‘boganmeldelser’ herinde.. Bare sådan engang i mellem. Ikke fordi jeg er super belæst eller har særlig forstand på den slags, eller skal forsøge at kloge mig på en eller anden dyb måde, I ved. Men jeg ved da hvad jeg personligt kan lide, og hvad der fanger mig – Og hvis jeg synes godt om en bog, hvorfor så ikke dele det herinde? I håb om at det måske kunne inspirere jer til hvad der måske skal med på jeres læse-liste 🙂

Jeg læser mest tøsebøger eller biografier, og engang i mellem også bøger som nok ville gå under kategorierne selvhjælp eller selvudvikling. For tiden er det dog mest tøsebøgerne jeg sluger. Simpelthen fordi det er så hyggeligt og let, og fordi de oftest ender med at man sidder og smiler over en eller anden mere eller mindre cheesy happy ending – Hvilket jeg jo er vild med.

Nå, men jeg håber det er noget I vil finde interessant og har lyst til at følge med i. Og så ville jeg jo bare ELSKE hvis I også løbende vil dele hvad I har læst/lyttet til fornylig, eller hvad I kan anbefale 😀 Jeres kommentarer og feedback er det der gør hele forskellen, så tak! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.