Livsstil

Det ser jeg frem til ved efteråret ♡

Årets sidste sommermåned er officielt slut, og vi er trådt ind i efteråret.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en sommerpige; Jeg elsker sol og varme, jeg elsker de lange lyse dage og de lune sommeraftener, og ærligt, så er jeg også meget bedre til sommergarderoben, end det der lag-på-lag, som jeg aldrig rigtigt har lært at style og sammensætte, synes jeg.

MEN, efteråret kan vi jo ikke komme udenom, og derfor har jeg besluttet mig for at fokusere på alt det positive og alt det hyggelige ved lige netop den sæson!

Derfor har jeg herunder listet 10 ting som jeg faktisk glæder mig over ved efteråret (Så kan jeg også gå her tilbage senere på sæsonen, og blive mindet om alle de gode ting, når jeg er kold, våd og pissefryser, og det regner og blæser på 9. dagen 😀 )

♡ Shopping!

Ny sæson betyder SHOPPING, og det er jeg altid fan af, uanset sæson og anledning!

♡ Hyggen

Efterår er lig med hygge, og masser af det! Og hvis der er noget jeg elsker, så er det hygge!

♡ Lyden af regnen

Jeg elsker faktisk den lyd – Så længe man ved man kan blive indendørs, altså 😀 Og regnvejrsdage indbyder jo bare til at man finder lidt lækre snacks frem, og planter sig på sofaen med sin dyne og en go’ film eller en go’ bog.

♡ Naturen

Naturen bliver fyldt med de smukkeste farver, så der er lagt op til masser af gode gåture. Og de dage, hvor solen rent faktisk skinner, kommer de smukke gyldner farver rigtig til deres ret, og samtidigt føles luften så frisk på en kølig solskinsdag.

♡ Stearinlys

Stearinlys hører sig til på de mørke kolde aftener, og det får altså bare hygge-stemningen endnu højere op, hvis I spørger mig.

♡ Strik

Ok, jeg indrømmer det! Selv om jeg klart foretrækker sommertøjet, så er det altså helt vildt hyggeligt at kunne smide en stor, tyk striktrøje eller sweatshirt på. Og det samme med et blødt tørklæde.

♡ Farverne

Apropos efterårsgarderoben, så er jeg helt vild med de hyggelige farver, som butikkerne lige nu bugner af; mørkegul, armygrøn og støvet rosa – Det er så fint!

♡ Varme drikke

Altsååå, varm kakao – Behøver jeg at sige mere?

♡ Tv

Alle de gode tv-programmer og serier starter op igen – Perfekt til hyggen på alle de kolde, mørke aftener.

♡ Nedtællingen er startet!

Julen kommer tættere og tættere på 😀

Hvad glæder I jer allermest til ved efteråret? ♡
Del meget gerne, enten herunder, på facebook eller på instagram 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.