Livsstil

Du ved du nærmer dig 30, når..

Igår ramte det mig; Der er kun 3 måneder til jeg fylder rundt! Derfor tænkte jeg, det var oplagt at dele 15 tegn på, at man for alvor nærmer sig de 30. Og så håber jeg jo rigtig meget, at der er nogen derude der kan relatere?? (Og evt. nogle der kan fortælle mig at det der 30 slet ikke gør ondt? :D)

Here we go..

Du ved du nærmer dig 30 når…

.. du i ugevis har gået og talt ned til Vild med Dans starter igen (og det gør det i aften, juhuuuu!)

.. du har et skab eller en skuffe, hvor du opbevarer en plasticpose fyldt med flere plasticposer. Her finder du sikkert også et genanvendeligt net eller to, som du altid glemmer at tage med dig, og du kommer derfor tit hjem med endnu flere plasticposer.

.. du har ondt i knæet og du aner ikke hvorfor.

.. du har en skuffe fyldt med gamle mærkelige ledninger, adaptere og kabler som du aldrig bruger, men som du simpelthen ikke kan smide ud – Hvad nu hvis man pludselig fik brug for det der Nokia 3510i kabel?

.. dine mørke rande under øjnene ikke længere er udtværet makeup fra aftenen før – Det er bare sådan du ser ud nu.

.. det går op for dig, at et bryggers nu står højere på din ønskeliste end et walk-in closet.

.. du har en kasse eller en skuffe, fyldt med gamle random papirer, breve, kvitteringer og stilehæfter. Man ved jo aldrig hvornår man får brug for franskafleveringen fra 7. klasse!

.. du i weekenden står op på tidspunkter hvor du plejede at gå i seng.

.. du zapper på fjernsynet og mærker en lille følelse af lykke, når du ser der er ‘Spørg Charlie’ – og det er kun lige startet, YES!

.. din ryg gør ondt når du har siddet for længe.. eller ligget for længe.. eller stået for længe.. eller gået for længe..

.. du ikke føler dig en dag ældre end da du var 18… Ind til du hænger ud med en på 18.

.. du har et køkkenskab fyldt med tupperwarebøtter hvor sådan cirka halvdelen af lågene mangler.

.. du har skiftesko med når du skal til fest.

.. du ved godt du virkelig burde have styr på, hvordan man gør.. Men du har bare stadig ikke helt fået taget på det der med at lægge et stræklagen sammen (Elastiklagen? Kuvertlagen? Boxlagen? Ja, hvad hedder sådan et overhovedet??)

.. du med stor glæde tænker tilbage på din barndom i 90’erne, og tydeligt husker fastnettelefonen, walkmanen, dial-up modemmet, hårmascaraen, lavalampen, Absolute Music-cderne, Disney-videobåndene, Harley Davidson-gamacherne og og og….

Tusind tak fordi I læser med! Har I nogle ting jeg har glemt, som burde tilføjes? Så del endelig! Enten herunder i en kommentar, eller på instagram eller bloggens facebookside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.