Livsstil

F for Fredag & Familietid ♡

Jeg håber I nyder fredagen, som har budt på al slags vejr, i hvert fald her 🙂 Alt fra sol og blå himmel, til gråvejr og styrtende regn, men nu skinner solen så fint igen – Ih, man bliver bare så glad af solskin ♡

Min dag bliver brugt sammen med familien; Min bonusfar har fødselsdag i dag, så der bliver selvfølgelig hygget en masse. Derudover har vi også gang i en masse forberedelser, da der skal holdes stor fødselsdagsfest imorgen ♡


Nå, men jeg ville faktisk bare lige hurtigt kigge her ind forbi, for at sige jeg altså stadig er her 🙂 – og beklage stilheden herinde de seneste dage; Jeg havde ellers en masse ideer og kladder klar til forskellige blogindlæg til denne uge, men jeg trængte pludselig bare til at trække stikket lidt fra de sociale medier, som I også har kunne se hvis I følger mig på Instagram eller Facebook 🙂

Så det var bare en lille update herfra, men jeg er snart tilbage igen ♡ I må ha’ den dejligste fredag og den dejligste weekend, knus Louise-Lykke ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.