Mode

Fashion Friday ♡

T-shirtKjoleØreringeSolbrillerLæbestift

Godmorgen venner ♡ Jeg håber I har sovet rigtig godt, og er kommet godt igang med fredagen, selv om det vist skulle blive en våd en af slagsen – og så lige på Sankt Hans Aften, altså! 🙂

Nå, vi glemmer lige det der regnvejr lidt. Jeg har nemlig sammensat et fredags-outfit, som jeg synes vil passe perfekt til Sankt Hans-hygge. Men okay, det er måske ikke det allermest praktiske, hvis det sådan virkelig styrter ned senere – Med mindre man bliver indendøre og hygger, selvfølgelig 😀

Videre til outfittet; Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er mere end begejstret for at 90’er moden er tilbage, og overall-trenden er jeg særligt vild med. Denne denimkjole er fra H&M, og jeg synes de slidte detaljer giver det perfekte cool & casual look til en sommerdag. Kjolen kan jo selvfølgelig styles både op og ned på mange forskellige måder, men i dag har jeg sat den sammen med en helt enkel, hvid cropped t-shirt og et par hvide Converse – Alle tre items er efter min mening uundværlige i sommergarderoben.

Scrunchies (oh yes, det er velour-elastikken, jeg snakker om), choker-halskæderne og hoop-øreringene har også fået et seriøst comeback i modebilledet – Alle tre er ting jeg elsker(!) og helst bruger dagligt for tiden, så de blev selvfølgelig også nødt til at være en del af fredags-looket.

For at tilføre looket lidt farve og lidt sjov, skulle scrunchien selvfølgelig være totalt Barbie-lyserød, og det samme skulle neglelakken – Sådan en lyserød farve gør sig også bare så godt, når man har en fin sommerkulør. Læberne er holdt mere nude, igen en 90’er trend jeg er lidt for vild med, og denne læbestift fra NYX er min favorit for tiden. En anden favorit er mascaraen fra L’Oreal, som giver seriøs volume og seriøs længde!

Mobilcoveret med de søde flamingoer synes jeg bare skriger sol og sommer, så det måtte da meget gerne pynte på min telefon, som lige nu bærer et knækket cover, faktisk, så måske jeg burde skynde mig at klikke dette hjem!
Intet sommer-look uden solbriller, så dem har jeg selvfølgelig også fundet frem her, disse er fra H&M.

– Hvad synes I om 90’er trenden? Er det kun mig der er gået all-in? 🙂 Ha’ den dejligste dag alle sammen, og en fantastisk Sankt Hans – Forhåbentlig i tørvejr! ♡

Mobil coverChokersConverseScrunchieNeglelakMascara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.