Skønhed

Februar Favoritter ♡

Da det jo som bekendt er den sidste dag i februar, tænkte jeg, jeg ville vise jer denne måneds beauty-favoritter 🙂

Maybelline Dream Pure BB Cream
Denne BB cream er helt fantastisk, og fuldstændig uundværlig i min makeup taske. Den dækker godt – og rigtig meget af en BB cream at være, men på en naturlig måde, så man ikke ser alt for makeup’et ud. Siden jeg fandt denne, er jeg helt holdt op med at bruge foundation, og det på trods af at jeg langtfra er tilfreds med min hud, OG jeg har tendens til at skinne i t-zonen. Men denne BB Cream holder overraskende godt og længe på huden – På en meget lang dag ville jeg dog touch’e op med lidt pudder pga. shine.

Rimmel Professional Eye Brow Pencil
Jeg havde ikke de største forventinger til denne, men jeg manglede et produkt til øjenbrynene, og denne var på tilbud, og så har jeg faktisk ofte været positivt overrasket over mange andre af Rimmels produkter – Og det samme gælder altså denne. Jeg købte både øjenbrynsblyanten i farverne Hazel og Dark Brown, og så mikser jeg dem til den perfekte kombination. De er ekstremt lette og præcise at bruge, og farven holder hele dagen, det kan seriøst ikke være lettere end med disse!

Maybelline Volum’ Express Lash Sensational
Denne mascara så jeg flere YouTubere snakke rigtig godt om, så jeg blev nysgerrig, og måtte selvfølgelig prøve. Den giver, som lovet, masser af volume – Lige præcis, hvad jeg går efter når jeg køber ny mascara. Den er let at bruge, og man opnår hurtigt helt sorte, volumiøse øjenvipper, uden man skal stå og putte lag efter lag på, som med så mange andre mascaraer. Derudover holder den hele dagen uden at drysse overhovedet, og så er den let at fjerne med helt almindelig makeup-fjerner.

Rimmel Sun Shimmer 3 in 1 Shimmering Bronzer
Jeg købte egentlig denne, fordi jeg godt kunne lide der var 3 forskellige farver, så den også kunne bruges som contour og som highlighter. Highlighteren er så ikke rigtigt en highlighter, så meget shimmer er der slet ikke i den og så er den heller ikke så lys på huden, som den ser ud, men som en almindelig bronzer fungerer denne perfekt! Jeg kan personligt godt lide der er lidt shimmer i en bronzer, og jeg synes stadig denne ser naturlig ud på huden – Den er slet ikke diskokugle-agtig, men har bare en let shimmer effekt 😀

Burberry Summer Perfume
Ja, det er altså en sommerduft, som jeg fandt i gemmerne. Jeg brugte den hele sidste sommer, og nu har jeg så taget den i brug igen. Duften er meget sød og feminin, men på ingen måde tung, tværtimod meget frisk! Det er den perfekte duft til forår og sommer, og så holder den bare hele dagen. Så hvis I mangler en ny sommerduft, vil jeg anbefale jer at dufte til denne 🙂

Har I nogle beauty-sager, der er helt uundværlige i jeres makeup taske? Del dem endelig 🙂 Ha’ en rigtig dejlig dag, knus Louise-Lykke ♡

Tagged ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.