Mode

Feminine flæser ♡

IMG_6077

Halløj derude! Jeg håber I har en fantastisk fredag!

Først, inden jeg rigtigt går igang med dette indlæg, bliver jeg lige nødt til at takke mange gange for alle de søde beskeder, likes og støttende kommentarer der væltede ind i går aftes efter jeg postede dette indlæg omkring det at overvinde angsten. Det er på én gang både vildt grænseoverskridende og en kæmpe lettelse at dele mine tanker omkring angst, men svært ikke at frygte andres reaktion. Så at det bliver taget så godt imod af jer, betyder bare alverden; TAK!! ♡

Nå! Videre til de feminine flæser. I går luftede jeg nemlig for første gang denne spritnye bluse fra H&M. Det var kærlighed ved første blik da jeg spottede den 😀 Den er feminin, har flæser, er flowy og luftig, og sidst men absolut ikke mindst, så er den jo lyserød! Altså, I kan godt høre der stod LOUISE skrevet over det hele på den, ikk? 😀

 

Jeg er så vild med det tynde materiale, som er perfekt til sommermånederne, og flæseærmerne er bare lige mig! Man kunne måske godt være lidt nervøs for om de store ærmer ville være vildt irriterende og upraktiske, men fordi det kun er trekvartærmer synes jeg faktisk slet ikke de generer. Dog må jeg sige, at jeg synes blusens længde er lidt, sjov.. Den har en cropped pasform, og jeg kunne måske godt have tænkt mig den var et par centimeter længere, så man ikke flashede hud, når man løftede armene. Men okay, længden er jo ret perfekt til en nederdel med høj talje, så sådan vil jeg helt sikkert prøve at style den næste gang! 🙂

Hvis I også er til lyserøde flæser, så kan I finde blusen lige her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.