Blogmas

Før-juleaften med familien ♡ | BLOGMAS

God-meget-sen-aften ♡
Jeg håber I har en dejlig 22. december – Eller, dagen er jo teknisk set ved at være gået. Meeeen, selvfølgelig skulle der også postes BLOGMAS idag, omend det blev liiidt sent 🙂

En del af min lørdag er brugt på juleforberedelser og julegaveindpakning. I eftermiddags skulle jeg nemlig hjem til mine forældre og bytte julegaver med min søster og svoger, som vi i år ikke skal være sammen med juleaften. Derfor holdt vi en lille før-juleaften på denne 22. december. Og ih, det har simpelthen bare været den skønneste og hyggeligste aften, så dét tænkte jeg dagens blogmas skulle handle om!

Det eneste der ikke var julet idag var maden.. og dog, der var da lige et strejf af jul i salaten som bestod af frisk rødkål og grønkål, samt granatæblekerner, æbler, appelsin og mandler (den var SÅ go’!). Til, fik vi kalvemørbrad, skivekartofler og en brun sauce. Eller, sovs, var det nok nærmere. Hold kæft, det smagte godt altsammen, så mørt, smagfuldt og lækkert 😀 Og så fik vi is og frugter til dessert, men det fik jeg altså åbenbart overhovedet ikke foreviget.

Borddækningen var meget enkel, som I kan se. Farvetemaet var mørklilla med et strejf af guld, og så med en juledekoration i de samme farver.

Efter middagen og desserten var der dømt sang og dans om juletræet, og den fik ikke for lidt – Jeg ELSKER det! Det er jo så åndssvagt hyggeligt! 😀 Oooog, så var vi jo nået til gaverne! Dom altid, åbnede vi på skift én ad gangen, så vi kunne følge med i hvad hinanden fik, og bare sludre og rigtigt hygge med det. Og så er noget af det skønneste jo også bare, at se reaktionen hos dem man har købt gave til, og se om man nu også har ramt plet 😀

Nissen jeg står og holder om foran juletræet har jeg haft så længe jeg kan huske, og han hedder Nissepok. Jeg kan ikke huske hvor det navn kom fra, men det har tydeligvis holdt ved! – Og det samme har min kærlighed til ham, som I kan se, så selvfølgelig måtte vi lige have et billede sammen 😀

Vi fik alle de fineste gaver, og alt blev straks pakket helt ud og prøvet/taget i brug – Vi blev fuldstændig som børn igen allesammen, haha. Hvor hyggeligt er det ikke lige? De gamles nye højtaler blev straks sat til, og julemusikken fik fuld skrue. Og jeg prøvede med det samme min nye halskæde og nye bluse, og lille Dargo (den søde franske bulldog I kan se herunder) fik selvfølgelig også lov til at spise lidt af hans julegave 😀

OG, så fik jeg endelig taget mit nye Polaroid kamera rigtigt i brug! Ej, men det er virkelig, virkelig fedt og mega hyggeligt! Jeg er så vild med de ‘gammeldags’ billeder, som bliver fremkaldt i løbet af et par minutter, det er simpelthen så sjovt! 😀

Jeg har virkelig haft den allerskønneste 22. december med mine forældre, søster og svoger. Og selv om menuen slet ikke var, som den normalt ville være på vores juleaften, og selv om vi plejer at være flere fra familien samlet (resten skal vi ses med d. 24), så føltes det fuldstændig som var det den ‘rigtige’ juleaften idag. Julestemningen og -humøret har været på sit højeste og jeg har nydt hvert øjeblik med disse dejlige mennesker ♡ Yaay!

Jeg håber også jeres 22. december har været skøn og dejlig! ♡ Men nu vil jeg altså se at komme ud af de stramme bukser, få fjernet makeup’en og børstet bisserne, og så hoppe under dynen 😀 Kan I sove rigtig godt, julemøs til jer ♡ og TAK fordi I kiggede ind forbi idag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.