Uncategorized

Forårsrengøring her på siden..

Hej med dig! Hvor er det bare dejligt at du kigger forbi 🙂

Hvis du har været herinde før, så har du måske allerede bemærket at her pludselig ser lidt tomt ud. Måske har du overhovedet ikke lagt mærke til det, og det gør skam heller ingenting 🙂 Jeg følte i hvert fald bare lige at jeg havde brug for at smide en lille kommentar omkring det, uanset hvad.

Jeg har nemlig længe gået med følelsen af, at jeg var ‘vokset fra’ mit eget indhold. Det føltes på en eller anden måde ikke rigtigt som mig mere, og jeg følte behov for at starte forfra. Derfor har jeg fjernet alle mine tidligere blogposts, og starter altså fra idag af på en frisk 🙂

Dette kommer egentlig af, at jeg ønsker at gå lidt en anden vej end tidligere. At ændre lidt i det indhold jeg deler, så det afspejler mig der hvor jeg er nu, og ikke der hvor jeg var da jeg startede min blog tilbage i 2012 🙂

Uanset om du er ny eller gammel læser hos mig, så håber jeg sådan at du har lyst til at komme tilbage en anden gang, og kigge lidt rundt efterhånden som der kommer indhold herinde.

Ind til da, så må du ha’ det helt fantastisk!

Go’ weekend!
Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.