Mode

Fornyelse af vintergarderoben & dagens outfit ♡

Ok, hej, hvor lang er januar måned lige? Jeg skal være ærlig at sige, at ligeså snart julen er ovre, og januar rammer, så er jeg SÅ klar til forår! Desværre er det jo ikke heeelt sådan virkeligheden er. Januar er stadig lig med vinter, regn og blæst, frost og sne. Dette har jeg jo måtte indse, og dermed også klæde mig efter. Det mest oplagte at iføre sig på denne årstid er nok noget lækker, tyk strik – men strik er nok også det der er allermindst af i min garderobe, og jeg synes derfor jeg går i de samme 3-4 strikkede bluser heele tiden. Og hvad gør man så? Ja, man tjekker da sine yndlings webshops, så man kan forny sin vintergarderobe lidt.

Så det var præcis hvad jeg gjorde forleden aften

Og hvad fik jeg så shoppet, spørger I? Jo, nu skal I høre;
Jeg fik da købt to t-shirts (sådan nogle er jo så dejligt varme!) Den ene havde et kæmpe billede af Disney-prinsessen Jasmin, og den anden havde et retro-billede af Britney Spears fra 90’erne, så I kan jo godt se, at begge to var fuldstændigt uundværlige i min garderobe, ikk’?

Derudover fik jeg også købt nogle 90’er agtige hårspænder i alle regnbuens farver og så et par øreringe. Så, altså, absolut intet fornuftigt eller “vinterligt”. Men okay, hvis jeg så absolut skal fryse hele vinteren, så skal det da også være iført en retro-agtig t-shirt og nogle farverige hårspænder – Det er jo nok også sådan man efterhånden kender mig bedst, ikk? Og selv om det måske ikke er super praktisk, når temperaturen udenfor ligger lige på frysepunktet (seriøst, det sner lige nu!!) så var det i hvert fald sådan det blev.. Og jeg elsker ærligtalt mine nye køb! Derfor vil jeg da også lige dele et outfit med jer idag, som lige netop indeholder et af mine førnævnte nye køb; jeg er nemlig hoppet i min Jasmin-bluse, yay!

Lige præcis Jasmin var nok min allermest yndlings Disney-prinsesse som barn! Så da jeg pludselig faldt over denne t-shirt, med lige præcis hende, og så endda i de fineste lyserøde/lilla/lyseblå farver, så var der jo ingen tvivl om at den straks måtte klikkes hjem! Den er lidt oversized og har samtidigt lidt lave skuldersøm, hvilket jeg er kæmpe fan af, for jeg synes det understreger det der 90’er look som jeg er så vild med.

I dag har jeg sat t-shirten sammen med et par lyseblå ripped jeans (igen, ikke særlig praktisk her i vinterkulden, men nu har jeg jo levet i mine sorte glimmerbukser hele december, så jeg trænger ærligtalt til lidt forandring 😀 ) og så elsker jeg bare de rå jeans stylet med en t-shirt – Det er virkelig bare MIG i et outfit.

Lige idag tuller jeg bare rundt herhjemme mens jeg arbejder på bloggen, og håret er derfor ikke rigtigt sat, men bare lige hurtigt smidt i en hestehale, og jeg har heller ingen smykker på. Skulle outfittet lige ha’ “lidt ekstra” ville jeg smide lidt smykker på; Evt. et par store hoop-øreringe, som jeg synes ville passe perfekt til (samtidigt ville det jo matche Jasmins øreringe, haha). Et par af de nye farverige hårspænder kunne selvfølgelig også give lidt “ekstra”.

Skulle jeg ud, ville jeg hoppe i mine hvide Converse. Eller, måske i mine “læder” ankelstøvler, de egner sig nok liiidt bedre til det vejr vi har idag 🙂

2 indlæg på SAMME dag, hvad siger I så?
Ej, det er jo helt åndsvagt ikke at give lyd fra sig i små to uger, for så at poste to gange i løbet af én enkelt dag, men jeg håber I kan bære over med mig!
Kæmpe tak fordi I stadig kigger med herinde, trods den ind i mellem lidt svingende aktivitet ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.