Mode

Fredags outfit ♡

Godmorgen ♡ Så blev det alligevel fredag! Solen skinner fra den smukkeste blå himmel, fuglene pipper, og ih, nu minder det altså endelig lidt om forår, ikk?

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg klart foretrækker forår og sommer, fremfor efterår og vinter. Selv om alle årstiderne virkelig er smukke og hyggelige på hver deres måde, er der bare intet der, for mig, slår solskin, lange lyse dage og den glade energi det giver. Jeg kan derfor slet ikke vente til foråret for alvor er her – og til butikkerne bliver fyldt med tøj i de fineste pastelfarver. Men ind til da, får I her et sort/hvidt outfit; Bestående af denne hvide blondebluse med bare skuldre fra Gina Tricot og et par skinny jeans fra H&M.

Generelt når jeg har noget meget tøset på, som f.eks. denne blondebluse, kan jeg godt lide at sætte det sammen med noget mere “råt”, da jeg synes det giver en fed kontrast. Derfor er jeg her hoppet i et par sorte, distressed jeans med masser af slid og hul på knæene.

Som I ved elsker jeg jo leopardprint for tiden, disse ballerinaer fra H&M er derfor mine absolutte yndlings. Desværre er det stadig lige koldt nok udenfor, så indtil videre bliver de kun brugt indendørs 🙂

Blondeblusen er efterhånden en lidt ældre sag, men jeg glæder mig til at lufte den en masse når vejret bliver endnu mere forårsagtigt – og så tror jeg det kunne være så fint at skifte de sorte jeans ud med et par i lyseblå, stadig med masser af slid! Og eventuelt tilføje et par sandaletter med hæl, hvis looket skal være lidt mindre casual 🙂

– Er I også mere end klar til forår og masser af solskin? Og kan I heller ikke vente til det er varmt nok til at lufte ballerinaerne – Eller er det kun mig der er så åndsvagt vild med de små sko? 🙂

Jeg vil smutte igen, I må ha’ en fantastisk fredag, forhåbentlig med en masse solskin og fuglesang. Knus, Louise-Lykke ♡

2 thoughts on “Fredags outfit ♡

  1. Jeg har det ligesom dig. Jeg er også mest til forår og sommer. Det der med sol er altså lige mig! 😛

    Og sikke et fint outfit. Det kunne jeg også godt finde på at hoppe i. Og hvor bliver det dejligt, når vi endelig kan hoppe i vores ballerinaer udendørs 😀 <3

    1. Hvor godt smuks, der er da bare heller ikke noget der slår sol og blå himmel 😀 og så er det nemlig så dejligt når man bare kan hoppe i et par ballerinaer, og kan droppe vinterjakken 😀

      Dejligt du kan lide outfittet, tusind tak! Vi har så ens smag 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.