Mode

Fredags outfit ♡

God eftermiddag ♡ Jeg ville lige vise jer et par favoritter fra mit klædeskab, som jeg synes passer perfekt til en fredag aften. Først og fremmest, denne pastel lyserøde blazer, som jeg faktisk er så glad for, at jeg også har købt den i rød og i hvid. Generelt elsker jeg blazere fordi man kan have dem på til det mest casual outfit, og så ligner man straks en, der virkelig har tænkt over det og har gjort lidt “ekstra”. Dog er det de færreste blazere, der ligefrem er vildt behagelige at have på, men det er denne virkelig! Den er lavet af det blødeste stof, og føles faktisk mere som en cardigan, men den giver stadig det der put-together-look som en “rigtig” blazer gør.

På dette billede har jeg sat den sammen med en anden af mine favoritter; Nemlig den blomstrede bluse fra JDY (som forhandles i Only). Jeg synes de grå og lyserøde farver passer rigtig fint sammen, og så er jeg bare vild med printet, som er blomstret uden at være.. “mormors kolonihavehus-blomstret”.
Sorte jeans passer jo til alt, og det er også det jeg har på her. Hvis man gerne vil give et meget tøset look, som dette, lidt kontrast, kan man jo evt. vælge et par sorte, distressed jeans med huller eller slid på knæene. Personligt er jeg i hvert fald vild med at mikse det lidt, så et tøset outfit får lidt kant 🙂

Da det efterhånden er længe siden jeg har købt både blazeren og blusen, har jeg ikke kunne finde nogle links til dem, men jeg har prøvet at finde noget i samme stil; I kan finde en lyserød blazer her og en grå bluse her, som har lidt det samme udtryk pga. blonderne.

Har I også nogle favoritter, som der altid bare DUR når I står midt i en tøjkrise? Og hvad synes I er absolutte must-haves i enhver garderobe? 🙂
Jeg vil smutte igen, her skal aftenen nemlig bruges sammen med familien. Vi skal have go’ mad, og så skal vi selvfølgelig se xFactor senere – Skal I se med? I må i hvert fald ha’ en rigtig dejlig og hyggelig aften. Jeg håber vi snart ses igen herinde. Knus, Louise-Lykke ♡

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Fredags outfit ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.