Livsstil

Fredagsstemning & Vinteridyl ♡

Snevejret er erstattet af tynde, hvide skyer. I mellem dem kan man se den smukkeste blå himmel. Legepladsen nede i gården står øde hen. Fuglene synger, men bortset fra det er der helt stille. Det er nu alligevel lidt hyggeligt med de sneklædte omgivelser – Ja, det er faktisk næsten helt idyllisk.

Den allerblødeste, lyserøde striktrøje holder mig varm, sammen med et hvidt plystæppe, mens jeg sidder i sofaen med benene oppe og computeren i skødet.

Fuglenes kvidren bliver for en stund overdøvet af en mand i en fejemaskine, der rydder sne i gården. De orange lygter reflekterer i alle vinduerne, men i løbet af få øjeblikke er han allerede færdig, og på vej videre.

Solen kigger nu frem mellem skyerne. Solstrålerne rammer lige præcis sofaen og lyser samtidigt hele stuen op. Det her er uden tvivl min favoritplads i mit hjem.

Jeg putter mig længere ned under tæppet, og læner mig helt tilbage i de bløde puder; Det her er lige hvad jeg har brug for – Bare lige at sidde, og bare lige at være.

Mine øjne er tunge og trætte, men fredagshumøret er der ikke en finger at sætte på. Fredagshumøret fejler vist heller ikke noget hos den lille dreng der lige nu synger weekenden ind, mens han løber hen over legepladsen, og hen til nabobygningen, hvor hans far tager imod ham.

Fredagsstemning for alle pengene, er det ikke skønt? Det er virkelig de små ting, der gør hele forskellen.

Kan I nu ha’ den bedste fredag ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.