Mode

Get the look || Vanessa Hudgens ♡

Det skal ikke være nogen hemmeliged, at jeg i årevis har beundret Vanessa Hudgens’ stil. Den ene dag er hun gennemført boheme, og den næste dag er hun totalt edgy. Men fælles for alle hendes outfits er, at de altid er feminine, og ofte har lidt kant – Præcis ligesom det outfit jeg har fundet frem her. Derudover oser hendes stil altid af personlighed, og hun er ikke bange for at skille sig ud eller prøve noget nyt, så der er altid en masse inspiration at hente fra hende.

Leopard kjoleChokerSolbrillerTaske – CardiganJakkeØreringeSko

Leopardprint er alle vegne lige nu, og jeg er helt forelsket i det! Derfor indeholder det outfit jeg har fundet frem her, selvfølgelig også en masse leopardprint – og en choker, som I ved jeg heller ikke kan få nok af for tiden. Og jeg overvejer virkelig at klikke begge dele hjem! Endnu mere fordi kjolen lige nu er på tilbud i Pieces.

Da der jo er lidt forskel på temperaturen i Los Angeles og i Danmark, har jeg fundet en lækker jakke også, som jeg synes passer perfekt ind med alle gulddetaljerne. Et par strømpebukser under kjolen, og man er klar til at gå foråret i Danmark i møde – Selv på en kedelig gråvejrsdag, som idag.

Hvad synes I om leopardprintet, kan I heller ikke få nok? Eller er der en anden trend I er helt vilde med for tiden? Ha’ en rigtig dejlig dag, knus Louise-Lykke ♡

 

Tagged

2 thoughts on “Get the look || Vanessa Hudgens ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.