Livsstil

Glimt af mine juni-dage ♡

Sommeren er over os, og selv om vi har haft en del regn og tordenvejr på det seneste, så har vi heldigvis også haft masser af sol og dejligt sommervejr. Jeg har knipset lidt forskellige sommerbilleder henover de seneste dage – Både af inde-hygge og ude-hygge – og jeg tænkte jeg ville dele nogle af dem med jer her idag ♡

På en gåtur i weekenden, hvor juni-vejret viste sig fra sin allerfineste side, lagde jeg vejen forbi kirkegården. På min fars gravsted sad denne lille, søde sommerfugl, og jeg var selvfølgelig nødt til lige at have et billede – Jeg synes det var så smukt at den lige ‘hang ud’ hos min far midt i solskinnet.

Et selfie med smukke, lyserøde blomster og blå himmel som baggrund, midt i aftensolen.

I søndags, da jeg var på vej hen på et lillebitte, årligt loppemarked i Karlslunde, så jeg denne gamle Citroën parkeret ved det sødeste lille hus – Det skriger idyl, hvis I spørger mig, og det gav mig et kæmpe smil på læben – Jeg synes simpelthen det ser så hyggeligt ud.

Ja, lige et billede mere, fra en anden vinkel, haha. Ej, men helt ærligt, det bliver da ikke hyggeligere? 😀

Fra en regnvejrsdag forleden, med masser af lyn og torden. Dagen blev brugt på ultimativ inde-hygge med netflix, dyner og hyggetøj på sofaen. Og så selvfølgelig pizza til aftensmad – Det var jo det eneste rigtige på sådan en dag 😀

Det var så gråt og mørkt, at stearinlysene blev tændt i hele stuen. Jeg er ærligt mest til solskin og varme, men en regnvejrsdag, hvor man bare kan blive inde hele dagen og skrue ekstra-ekstra op for hyggen, det kan altså også et eller andet 🙂

I sidste uge var jeg så heldig at blive forkælet med en ‘tillykke med dit nye hjem-blomst’, nemlig denne store, smukke lavendel 😀

Der var skruet helt op for sommervejret i fredags, og hele eftermiddagen blev derfor brugt i haven på at slappe af og nyde solen helt vildt – Samt forsøge at få bare lidt kulør på de blå-hvide stænger, haha. Min veninde ringede lige som jeg havde smidt mig i haven – hun lå også i sin have – og så lå vi ellers og sludrede i et par timer, på hver sit tæppe, midt i solen. Vi bor meget langt fra hinanden, men på den her måde føltes det næsten som om vi lå og solede sammen, ved siden af hinanden. Man kunne endda høre fuglefløjt hos hinanden igennem telefonen, det var altså lidt hyggeligt 😀

Smukke blomster, og min elskede lille bil i baggrunden, samt den fineste blå himmel. Ih, solskin, blomster og blå himmel er altså så godt for mit sind.

Det var lidt random billeder jeg har taget henover de seneste dage. Det var ikke fordi det jeg havde det vilde på hjerte, jeg ville bare gerne dele disse sommer-billeder, da de på hver sin måde fortæller lidt om hvad jeg har lavet på det seneste, samt de alle er små hverdagsglimt fra situationer som gav mig smil på læben ♡

Jeg håber I har nogle helt vildt skønne juni-dage, og at solen skinner en masse på jer ♡ Tusind tak fordi I kiggede herind forbi, og bare tak fordi I ikke har glemt mig fuldstændigt, trods min larmende stilhed. Møs til jer, og ha’ en rigtig dejlig torsdag ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.