Livsstil

Godt nytår!! Og en random update fra mig ♡

Godaften til jer ♡ Og ih, rigtig godt nytår også, for søren! Ja, jeg har jo slet ikke været herinde siden juleaften! Men jeg syntes lige jeg trængte til en lille puster ovenpå de 24 blogindlæg i streg 😀 Apropos, så tusind tak til jer der fulgte med i min BLOGMAS! Jeg håber I synes det var ligeså hyggeligt at læse med, som jeg synes det var at skrive! ♡

Anyway! Velkommen tilbage til bloggen! Jeg håber I havde en vidunderlig jul og at I er kommet rigtig godt ind i 2019! Nyder I årets første weekend? ♡

Jeg må ærligt erkende, at jeg altid synes det er ret trist når julen er slut. Det er sgu nærmest helt vemodigt. Det er slut med alle julearrangementerne og den der ekstra-ekstra hygge der bare er lagt op til i juletiden.. Julepynten skal tages ned og ihh, så er det bare lige pludselig helt almindelig hverdag igen, og mørk og kedelig vinter. Ja, I kan godt høre at jeg ikke ligefrem er kæmpe fan af “bare-januar”, ikk?

For min skyld kunne nedtællingen til jul godt lige vare en måned mere. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så har det faktisk ikke gjort mig så meget i denne uge, at det bare er det der januar nu. For vi har d. 5 januar idag, og solen har været fremme hver eneste dag her i 2019 – Det har givet mig (alt for) tidlige forårsfornemmelser, men hold kæft, hvor er det skønt at mærke solens lune stråler i den ellers ret så bidende vinterkulde ♡

Hverdagen er startet op igen, for mit vedkommende i et meget lavt gear – og heldigvis har mange da også kunne starte året ud med en kort uge og så allerede weekend 😀

Min fredag blev brugt på praktiske gøremål og en lang gåtur. Senere var der dømt totalt fredagshygge med lasagne til aftensmad og den nye sæson af xfactor på skærmen. Jeg ELSKER lasagne og jeg ELSKER xfactor, og ovenpå en dag med solskin og tidlig weekend, og følelsen af at have fået styr på nogle gode ting i dagens løb, så var fredagshumøret da bare helt i top (som billederne i indlægget vist også illustrerer meget godt).

Dagen i dag er forgået i et noget lavere tempo end igår, men jeg har da fået svinget støvklud og støvsuger, og fået suget nogle solstråler til mig også! Resten af dagen er brugt sammen med familien, de inviterede nemlig på stegt flæsk med alt hvad der hører til, mmm! Og ellers er aftenen bare gået med at dase på sofaen og sludre en masse 😀

Og jeg har i fleeere dage tænkt, at NU skulle jeg altså også igang med bloggen igen, men det er jo ligesom ikke rigtigt sket,vel? Så nu ville jeg lige hurtigt ind forbi og give en lille update, inden jeg hoppede på hovedet i seng. Derfor dette lidt random vrøvle-indlæg 🙂

Jeg vil runde af for nu, men jeg kigger snart ind igen. Så hvis der er noget bestemt I godt kunne tænke jer et blogindlæg om, så hold jer endelig ikke tilbage! Jeg er så åben for jeres ideer og forslag 😀

Tusind tak fordi I har klikket jer ind på dagens indlæg – Det betyder mere for mig end I aner ♡
Jeg håber I har en fantastisk weekend, og at solen skinner en masse på jer. Godnat-møs til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.