Livsstil

Højdepunkter fra august ♡

August er ved at gå på hæld, og den første efterårsmåned står allerede for døren. Men inden vi helt giver slip på sommeren, vil jeg lige kigge tilbage på måneden der er gået, og dele lidt af mine højdepunkter herfra.

Den første weekend i august bød på en fantastisk oplevelse med en ligeså fantastisk veninde; Hun forkælede mig nemlig med billetter til Justin Timberlake-koncerten i Royal Arena! Wauw, en oplevelse! Ingen af os havde set ham live før, men hold da op! Jeg tror vi begge gik derfra med et lille teenagecrush, for ej, hvor var han bare cool! Nærværende og nede på jorden, og selvfølgelig sindsygt talentfuld. Det var altså en fantastisk aften, og jeg er så glad for jeg fik den oplevelse med min skønne veninde.

Et par dage efter var jeg på shoppetur i København med min veninde. Vejret var lækkert, og vi besluttede at tage ‘en smuttur på Strøget’ – bare lige ses et par timer. Vi hyggede på Strøget og fik begge shoppet lidt lækre sager. Men en lille strøgtur var jo slet ikke nok. Så vi fortsatte shoppingen i Rødovre Centret, Hvidovre Centret og i Spinderiet i Valby oooog så var vi da også lige på Halifax og spise de lækreste burgere. Og VUPTI var der gået 9 timer! Men ej, hvor vi hyggede os, og nød det skønne sommervejr!

Anden lørdag i august var langt fra en af de der fantastisk smukke solskinsdage vi ellers har haft så mange af. Det var dog dagen hvor jeg skulle på den store, årlige familieudflugt med mine forældre, tanter, onkler, fætre kusiner, you name it. I år gik turen til Møn, hvor vi spiste frokost sammen allesammen, efterfulgt af en tur på Thorsvang Samlermuseum og Møns Klint. Det var en så dejlig dag med familien, og jeg synes også museet var super interessant. Da vi nåede til Møns Klint blev det dog det vildeste regnvejr lige pludselig, sååååh, Møns Klint var desværre ikke en kæææmpe succes, men vi havde det nu alligevel sjovt og hyggeligt, selv om vejret var imod os 😀

August bød også på kræmmermarkeder. Én søndag gik turen til Roskilde Kræmmermarked med mine to søstre, og weekenden efter var jeg på Vestegnens Kræmmermarked i Ishøj med mine forældre. I min familie har vi så længe jeg kan huske, altid besøgt de der store udendørs kræmmermarkeder om sommeren. Det er ikke altid vi køber noget, men det er bare hyggeligt at gå der og ose rundt og kigge, og især i godt vejr, selvfølgelig! Vejret var dog ikke fantastisk. Faktisk var det første gang i nok 3 måneder jeg havde lange bukser, strømper OG strikbluse på, helt mærkeligt! Men vi hyggede os, og jeg fik to lyserøde “lammeskindstæpper” med hjem (fuldstændig fake, altså) og tre små, fine posters til stuen, og det var vist det hele. Lidt, men godt 😀

Vejret har været noget svingende i årets sidste sommermåned, men når det har vist sig fra sin pæneste side, er det selvfølgelig blevet nydt! Der er både blevet gået nogle gode ture, blundet på altanen og ja, bare hygget en masse udenfor. Derudover har jeg nydt mere kvalitetstid med min søster og forældre, og gode venner, så der er blevet spist en masse god mad sammen, set en masse film på regnvejrsdagene og ellers bare blevet hygget, hygget og hygget lidt mere!

Hvad var jeres højdepunkt i august? ♡ Tusind tak fordi I læser med, det gør mig SÅ glad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.