Livsstil

Hverdags skriblerier ♡

Helt almindelige, leverpostejsagtige hverdagssituationer de seneste dage, har været med til at tilføje endnu et nytårsforsæt til min liste for 2018, nemlig:

Lad være med at udsætte ting, der ikke behøver udsættes!
Og hvad kom det random mål så lige af? Jo, det skal jeg sige jer!

Vi spoler lige tiden tilbage til sidste uge.
Kender I det der med, at man skal vaske tøj, men så tænker ‘der er jo også en dag imorgen’? Og kender I så det der med, at man tænker ‘der er jo også en dag imorgen’ 3-4 dage i træk??

Og når man så endelig tager sig sammen til at tackle det der vasketøj, (mest fordi ingen af yndlingsbukserne længere er rene, og man nu snart ser sig selv nødsaget til at skulle skrue sit korpus ned i de der forfærdeligt stramme, hvide jeans, som viser liiidt mere end man rent faktisk har lyst til) og ens vaskemaskine så tænker ‘hahahahahaha.. tro på det’ og så DØR inden første vask overhovedet rigtigt er gået igang??

Jeg prøver at bevare roen. Og det på trods af at alt yndlingstøjet lige nu ligger i en maskine, hvor lågen ikke kan åbnes. Jeg slukker maskinen og tænder den igen – Det virker jo altid, ikk? .. Nej okay, åbenbart ikke.

Jeg kan se mit eget lettere frustrerede spejlbillede i glasset i lågen, og ikke mindst, alt det sorte vasketøj, inkl. min højtelskede satintop og mine allermestyndlings jeans. Fuck. Jeg begynder febrilsk at trykke på alle knapperne, og maskinen hyler nu så voldsomt at den overdøver Charlie Puth’s ultrahøje toner fra “Does it feeeeeeeel” som ellers brager ud fra stuen. Jeg slukker maskinen igen.

*Dyyyybe vejrtrækninger, ro på, you got this*

Ej, men helt ærligt, ikk? Lige bortset fra når jeg fylder afspænding på min opvaskemaskine, har jeg sjældent før følt mig så voksen, som da jeg åbner en eller anden meget lille luge på vaskemaskinen, hiver en prop ud, og vipper en slange ned og lukker alt vandet ud i en balje. *brushes invisible dirt off of own shoulder* At det så ikke ændrede en skid, snakker vi ikke om, vel?

Vi spoler lige tiden 2 dage frem
Sandhedens time er kommet – Kan vaskemaskinen fikses?? Svaret er nej, den er faktisk død, sådan rigtigt død (og jeg er nu iført de der forfærdeligt stramme, hvide jeans, som jeg lykkeligt havde glemt også var gennemsigtige! Note to self; Lyserøde blondetrusser er no-go til hvide bukser)

Nå! Når ens vaskemaskine nu absolut skal dø, så er det jo faktisk altid noget at det sker midt i januar-udsalget! Og så alligevel; For når man shopper midt i januar-udsalget, er der nemlig ingen vaskemaskiner på lager. I nogle butikker. Nogle steder. Overhovedet. (Læs; 2 ugers leveringstid)

Meeen, så er det man lige må flytte fokus fra at spekulere i hverdagsbøvl til at lege fashion-extraordinaire!

Det er jo faktisk en oplagt mulighed for at få brugt alt det tøj bagerst i skufferne, som ellers aldrig bliver brugt – og samtidigt er man nødt til at være rigtig kreativ med outfit-sammensætningerne!

Vi spoler lige tiden frem til idag
På dette stadie i processen finder man dog hurtigt ud af, hvorfor det var man ikke brugte alt det der tøj mere; Hej til alt, alt for kort kjole (som måske egentlig er en bluse?) og pudder-farvet blondetop som ikke står skide godt til min skummetmælksblå hudtone. Men okay, en helt almindelig grå og regnfuld torsdag formiddag i januar bliver faktisk en hel del sjovere iført en sølvfarvet glimmernederdel, så måske handler det bare om at gøre hver dag til en fest?

Så, hvad kan jeg tage med mig af vigtige erfaringer fra en helt almindelig hverdags situation som denne?? Jo, jeg har faktisk lavet en hel liste, fordi jeg tænkte den var smart at kunne gå tilbage og kigge på, når støvsugeren eller tørretumbleren også bliver træt af livet! Here we go:

 1. Altså; Lad være med at udsætte kedelige hverdagspligter, som jo egentlig kan klares på et øjeblik.
  Så undgår man nemlig fremover at der er mere i vasketøjskurven end i selve garderoben. Og så sidder man faktisk også bare bedre i sofaen EFTER pligterne er klaret.
 2. Skru ned for hverdagsbrokkeriet.
  Ja, det er røvirriterende og røvdyrt og røvvoksent at skulle købe en ny vaskemaskine, men i det mindste får jeg nu en ny lækker en af slagsen (👵) OG jeg har fået smidt de der åndssvage hvide jeans ud (sammen med en masse andre items) så de ikke fylder unødigt i min garderobe.
 3. Husk at sætte pris på selv de helt små ting her i livet.
  Måske især elektroniske-luksusapparater! – Man ved aldrig hvor lang tid de har igen!
 4. Udvis taknemmelighed.
  Både for de ting der gør hverdagen lidt lettere, men endnu mere for de personer man har i hverdagen! Lige i denne situation er jeg særligt taknemmelig for min mor, hvis vaskemaskine jeg idag har fyldt op med al yndlingstøjet (ja, det KOM altså forresten ud af min egen maskine, takket være min handy bonusfar – masser af taknemmelighed til ham også!!)
 5. Hver dag er en fest!
  Og glimmernederdele er altid en go’ idé!

MØS TIL JER, og go’ weekend når vi når dertil lige om lidt ♡

2 thoughts on “Hverdags skriblerier ♡

 1. Åh tak for smilene, og listen. For vores vaskemaskine lægger timer til hver vask. Dermed nok også fordi den er ved at synge på sit sidste vers.
  Og så har jeg også lige udsat vasken til i morgen, med den tanke om at det ikke var den smarteste idé

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.