Mode

I wish I was wearing.. ♡

StrikLæbestiftJakkeChokerØreringeTaskeBukserStøvler

Godmorgen ♡ Jeg håber I har sovet godt og fået en go’ start på dagen. Jeg har en hel fridag i dag, så jeg nyder en langsom morgen i hyggetøjet, med morgenmad under dynen. Men jeg ville helt sikkert komme hurtigere op og igang – og i tøjet, hvis jeg kunne hoppe i dette outfit!
Jeg elsker at sætte noget meget feminint sammen med noget mere råt; som her med den sarte, rosa strik, sammen med de rå lak-look bukser.
Jakken viste jeg faktisk også frem på min gamle blog, men jeg er simpelthen så vild med den, at jeg også må vise den her – Både farverne og printet er lige i øjet, og så synes jeg bare det passer perfekt til den rosa farve.
Jeg har holdt alle accessories i sort og guld, da jakken er et statement i sig selv, men jeg måtte selvfølgelig lige tilføje en choker-halskæde – Det er sådan en fin lille detalje til en bluse med v-udskæring.

Hvad synes I om outfittet? Og kunne I finde på at rocke leo-jakken? 🙂
Ha’ en rigtig dejlig dag, knus Louise-Lykke ♡

Tagged ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.