Livsstil

I’m baaaack ♡

De sidste efterhånden mange uger har jeg været helt stille her på bloggen, og det er der en helt særlig grund til. Dog er jeg endnu ikke klar til at dele den grund med jer.

Men i hvert fald, er jeg nu begyndt at ha’ lidt mere tid og lidt mere overskud igen, og samtidigt savner jeg virkelig at blogge – Der går faktisk ikke én dag uden jeg tænker på at skrive nye indlæg eller tage nye billeder, så NU skal det være! ♡

Det første indlæg, efter at ha’ været væk er altid ret svært, synes jeg; Skal man komme med en lang forklaring eller bare slet ikke kommentere på stilheden? – Men det ville nu alligevel virke lidt unaturligt for mig bare at lade som ingenting, det er jo tydeligt bloggen har stået stille (for) længe.

Så, ja. Her er jeg altså igen! – Og snart med et “rigtigt” indlæg også, men for nu vil jeg bare sige HEJ! Og takke jer for at I, på trods af mit fravær, har været herinde og lure igen og igen. Jeg lover jer, at I fremover ikke vil gå forgæves ♡

Ha’ den dejligste dag, knus til jer ♡

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.