Mode

Jeg drømmer om; Denim jakker ♡

Så er freden forbi; Jeg er endelig tilbage med et nyt indlæg!

Og i anledning af, at foråret for alvor er over os, skal det i dag handle om denim jakker – Som jeg synes er fuldstændigt uundværlige i enhver forårsgarderobe.

De findes i utallige udgaver, og kan styles på ligeså mange måder. Personligt er jeg stor fan af, at tilføje en denimjakke til et ellers ret ‘basic hverdagsoutfit’ for at give det noget lidt ‘andet’ – Tilføj lidt smykker eller røde læber, og så ligner det faktisk at man har prøvet at gøre en hel masse, selv om det er det letteste i verden lige at smide på. Skal det være lidt mere ’spændende’, kan jeg godt lide at sætte en rå denim jakke sammen med noget mere tøset – Det kan f.eks. være en fin kjole, en satintop eller en blondebluse, som på den måde får lidt kant.

Herunder har jeg fundet 12 forskellige jakker, alle fra ASOS og alle til under 500 kr.

Her er alt fra den helt klassiske, til en der er helt det modsatte, her er forskellige farver og snit, og endda også en der er ekstra varm til forårets køligere dage. Så forhåbentlig er der noget til enhver smag 😀

Er I ligeså vilde med denimjakker, som jeg? 😀 Hvordan styler I dem? 😀

ASOS JAKKE // NOISY MAY JAKKE
CALVIN KLEIN JAKKE // BOOHOO JAKKE
ONLY JAKKE // STRADIVARIUS
GLAMOROUS JAKKE // PARIASIAN JAKKE
ASOS JAKKE // UNCIVILISED
PIMKIE JAKKE // ASOS JAKKE

 

Flere af disse måtte gerne være at finde i min garderobe! Hvad med jer, har I nogen favorit? 🙂

Jeg håber I har fået en skøn start på den nye uge, og at solen skinner en masse på jer. Knus til jer! ♡

2 thoughts on “Jeg drømmer om; Denim jakker ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.