Mode

Jeg drømmer om; Leopard print ♡

Jeg har altid haft noget med leopardprint, så jeg er selvfølgelig helt vild med, at trenden lige nu er alle vegne!

Leopardprint kan, hvis I spørger mig, nemt pifte et ellers lidt ‘basic hverdags-outfit’ op, men er samtidigt også perfekt til en festlig aften, hvor man skal være lidt finere.

Er man ikke til alt for meget leopard på én gang, kan man i stedet for at hoppe i et leopard-outfit, nøjes med et tørklæde, et par strømper, et par cool sko eller en fin taske med leopardpletterne – Alt sammen items som også sagtens kan styles til både hverdag og fest, sommer og vinter.

Herunder har jeg fundet 10 leopard-sager, som ligger fra 64kr til 428kr, og som er perfekte til det lækre og lune sommervejr vi har i disse dage!

Hvad siger I? Leopardprint; Go eller No-go? 🙂

MissGuided kjoleMiss Selfridge kjole

ASOS kjoleMotel kjole

Y.A.S nederdelBoohoo nederdel

ASOS topWednesday’s Girl top

Pimkie t-shirtDaisy Street t-shirt

Jeg ville elske at hoppe i én af disse kjoler, sammen med et par hvide sneaks – Måske et par hvide Converse, og så med en pjusket hestehale og nogle cool smykker til – Evt. et par fine halskæder i forskellige længder eller en sort choker, og så lige en sort rygsæk over skuldren; Et let (og behageligt) sommer-look. Hvis looket skal være lidt ‘finere’ kan Converse-skoene skiftes ud med et par høje pumps og rygsækken med en sort clutch. Lidt rød læbestift og man er good-to-go!

Mesh-blusen ville jeg sætte sammen med en trekants-bh, et par slidte denim-shorts og sorte ankelstøvler. Evt. med en pjusket knold og nogle store, guldfarvede hoop-øreringe – Et sommer-look, som samtidigt er praktisk og behageligt 😀

Har I nogle favoritter blandt ovenstående? Og hvordan ville I style dem? Del endelig, jeg ville elske at høre det, og få lidt inspiration! 😀

1 thought on “Jeg drømmer om; Leopard print ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.