Livsstil

Jeg er typen der.. ♡

.. kører en omvej hjem, for at kunne høre musik i bilen i længere tid. Det er ren terapi at køre bil, synes jeg, særligt om aftenen når der ikke er meget trafik og alt rundt omkring er så roligt og fredeligt. Jeg skruer altid helt op for musikken, og skråler med, med mine lungers fulde kraft. Det lyder helt sikkert ikke godt, men det føles godt!

.. sætter minimum(!) 5 alarmer hver morgen, og snoozer og bliver liggende i sengen så længe som overhovedet muligt! Jeg fungerer faktisk ikke rigtigt om morgenen, og vil helst gå rundt i min egen lille zombie-verden uden at snakke med nogen, mens jeg gør mig klar til dagen. Musik skal der dog til, og helst noget glad musik med gang i, så jeg kan danse rundt mens makeup’en bliver lagt og håret bliver sat – Så vågner jeg alligevel lidt op!

.. bilder mig selv ind at jeg er et struktureret menneske, sådan et der laver lister faktisk! Huskelister, to do-lister, shopping-lister, lister med ideer, you name it! Desværre er jeg ikke så god til nogensinde at gå tilbage og tjekke og overholde listerne.

.. når jeg får en idé, så skal den bare føres ud i livet med det samme, sådan virkelig, LIGE NU! Det er uanset om det er noget jeg har udset mig jeg skal købe, noget jeg vil lave om i mit hjem, et kreativt projekt jeg vil igang med eller en ny frisure jeg har besluttet mig for – Når beslutningen er taget, kan det kun gå for langsomt med at komme igang!

.. altid går for sent i seng. Som jeg var lidt inde på før, fungerer jeg bare ikke om morgenen. Jeg er 100% B-menneske, og fungerer altså bare bedst om aftenen. Det er også tit om aftenen jeg går igang med noget, som jeg ellers har haft hele dagen til at få styr på, f.eks. rengøring eller tøjsortering – Jeg føler mig bare altid mere motiveret om aftenen. Samtidigt er det også der jeg oftest får nye ideer og føler mig mest kreativ, og dermed også der jeg skriver flest blogindlæg.

 

Det var lidt random facts om mig! Jeg håber det gav jer en følelse af, at komme lidt tættere på “hende der gemmer sig bag skærmen” 🙂 Jeg synes nemlig altid det er så hyggeligt at læse og lære mere om de personer jeg følger, så jeg håber I har det på samme måde 🙂 Tak fordi I læste med i hvert fald, det gør mig så utroligt glad! Mon vi har nogle af disse ting tilfælles? Eller er totale modsætninger på nogle af disse punkter? Del endelig i en kommentar herinde eller på bloggens facebook 🙂 MØS, og ha’ så lige den dejligste aften ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.