Skønhed

Join Organic ♡

Join Organic har været så søde at sende mig tre produkter, som jeg de seneste uger har testet; Nemlig en ansigtscreme, en lip balm og e bodylotion 🙂 De har ikke bedt mig skrive noget blogindlæg om dem eller noget som helst, men da jeg synes det er nogle super lækre produkter, vil jeg selvfølgelig meget gerne dele dem med jer 🙂

Først kan jeg lige fortælle, at Join Organic er en serie af økologiske hudplejeprodukter, som forhandles eksklusivt i Føtex og Bilka 🙂 Serien indeholder mange flere produkter en bare disse, blandt andet showergel, body butter, make up-fjerner og anti-age ansigtscreme 🙂

Denne fugtgivende ansigtscreme til normal/kombineret hud indeholder blandt andet økologisk jomfruolivenolie og acai bær. Jeg er faktisk meget(!) kræsen når det kommer til hudplejeprodukter til mit ansigt, simpelthen fordi min hud lynhurtigt slår ud i form af urenheder og bumser, hvis den enten ikke får fugt nok, eller hvis den får for meget; Det kan altså være en svær balance, og jeg er derfor ret påpasselig med især nye ansigtscremer, da jeg selvfølgelig helst vil undgå fedtet hud. Heldigvis fedter denne creme overhovedet ikke! Den tørrer hurtigt ind, hvilket jeg virkelig er vild med, og huden føles fugtet og silkeblød efter brug!

Jeg elsker læbeprodukter, og kan slet ikke leve uden en eller anden form for læbepomade – Dog synes jeg det er de færreste der virkelig gør en forskel, hvis jeg skal være ærlig. Denne lipbalm med økologisk olivenolie og acai bær holder derimod hvad den lover, og læberne føles fugtede efter brug, men ikke klistrerede – Heldigvis!
Den holder virkelig længe på læberne efter påføring, hvilket altså er et kæmpe plus hos mig! Jeg har nemlig en stor svaghed for læbestifter, og særligt de matte af slagsen. Problemet med dem er desværre bare ofte, at de udtørrer læberne og farven sætter sig i de der meget ucharmerende sprækker #NotCute. Men med denne lille sag har jeg faktisk slet ikke haft det problem, den fungerer nemlig perfekt som underlag under selv matte læbestifter 😀 Ingen grimme sprækker og udtørrede læber her *såå, kom frit frem Justin Bieber, jeg er kysseklar* 😀

Selv om jeg er vild med de førstnævnte to produkter, og nu bruger dem dagligt, må jeg altså sige at denne bodylotion er min absolutte favorit! Den indeholder blandt andet økologisk kakaosmør og acerola bær, og så er den simpelthen bare så lækker i konsistensen! Den fugter, men tørrer hurtigt ind og klistrer ikke, og så er den vildt drøj i brug, og seriøst, DUFTEN! Ej, men den er sååå lækker! Den dufter så friskt og rent, og dejligt frugt-agtigt – Virkelig en perfekt bodylotion, særligt her til sommermånederne 😀

– Kender I Join Organic? Har I nogle favoritter blandt deres produkter, som jeg skal skynde mig at få shoppet? 😀

Ha’ en rigtig dejlig aften alle sammen, og TAK fordi I læser med herinde, det gør mig så glad! Knus, Louise-Lykke ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.