Mode

Man Crush Monday ♡

Jeg har tidligere kåret ugens “Woman Crush Wednesday” – En kvinde jeg på den ene eller den anden måde finder inspirerende; Det kan være for hendes talent, tøjstil, arbejde, gode gerninger, åbenhed, hvad som helst. Men.. I denne uge tænkte jeg, at jeg ville prøve noget nyt, og altså kåre min uges Man Crush Monday. Det tænkte jeg I måske ikke havde noget imod?? 😉

I sidste weekend løb MTV Movie Awards af stablen i Los Angeles, og her var Zac Efron en af de stjerner der deltog. Han er lige nu aktuel i den nye Baywatch film, som har premiere i de danske biografer d. 1. juni, og han er derfor rigtig meget i medierne alle vegne – And I’m not complaining.

Da jeg så disse billeder fra den røde løber til MTV Movie Awards vidste jeg straks, at han måtte blive denne uges #MCM. Hvilken anden fyr kan se så cool ud i hvidt fra top til tå? Jeg er vild med hans ripped jeans sat sammen med den hvide denim jakke og en helt enkel t-shirt, og de hvide converse er jo bare prikken over i’et i dette look. Og nå ja, tjek lige det smil der 😉 Hvad synes I om det helt hvide look? Jeg synes det er perfekt til sol og sommer, og jeg kunne sagtens finde på at kopiere ideen.

Alle billeder er lånt af JustJared

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.