Livsstil

#ManCrushMonday ♡

Halløj derude, jeg håber I har fået en rigtig go’ start på den nye uge! Vejret er i hvert fald fantastisk! Alligevel, synes jeg lige vi skal gøre denne mandag lidt ekstra.. HOT! Det er nemlig endnu engang tid til #ManCrushMonday ♡

I dag er det lige præcis to uger siden jeg tilbragte aftenen i selskab med en helt særlig herre. Okay, okay, det var ikke bare mig og ham, der var måske lidt andre mennesker også, blandt andet min dejlige veninde, Line (og så lige omkring 43.998 andre, men schh, det er en mindre detalje) Line og jeg havde i hvert fald den bedste aften sammen med denne fyr, og det er en af grundene til han er denne uges crush! – Titlen går nemlig til, da da da duuuum, Mr. Justin Bieber! Oh yes, and I’m not even ashamed!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg lææænge har været vild med Justins musik, og jeg har altid synes han var super talentfuld, men efter hans seneste album Purpose fra 2015 fik jeg virkelig øjnene op for ham! Heldigvis havde Line det på samme måde, så vi skulle selvfølgelig opleve ham live da han med sin Purpose World Tour gæstede Parken i oktober 2016 – og WAUW! Hvis vi ikke allerede var Beliebers inden, var vi det i hvert fald efter! Hold da kæft, et show! Der var gjort så meget ud af det hele og The Biebs forstod virkelig at sørge for den vildeste stemning – Og helt ærligt, så er han bare pisse go’ live!

Derfor tog Line og jeg da også den lange tur fra København til Århus her i starten af Juni, for igen at opleve Justin og hans Purpose Tour – og det var bestemt den lange tur værd! Det er tydeligt at Justin hører til på en scene; Han er simpelthen så naturlig og så meget sig selv når han står der, han joker, snakker og fortæller, er helt vildt nærværende, og så giver han den altså bare mega gas! Han sprudler af energi og glæde, og det smitter så meget af på publikum, der bare har en fest!

Begge koncerter var helt fantastiske, men der var altså noget særligt over det show i Århus. Justin var ekstra-glad, ekstra-på og ekstra-nærværende. Det var tydeligt at han nød tiden på scenen og virkelig var i sit es og gav sig selv 100% – Og det på trods af, at hans turné altså startede tilbage i marts 2016(!!) og at han dermed har givet langt over 100 shows verden over, bare i forbindelse med hans Purpose Tour, men der var intet rutinepræget eller mekanisk over ham!

Til koncerten i Århus hev han endda to heldige fans op på scenen, det var simpelthen så vildt, de to piger kunne jo næsten ikke være i dem selv af bar glæde! De fik flere kram, snakkede selvfølgelig med ham OG fik lov til at danse med ham og hans dygtige dansere til sangen Children. Shit, en oplevelse de tog derfra med! Og publikum var helt oppe at køre over det – Havde der været tag på Jysk Væddeløbsbane var det lettet her!

Men det var ikke bare up-tempo og vilde danse-moves det hele, Justin gav også et par akustiske numre, blandt andet Love Yourself, hvor han selv spillede guitar også – Skulle man være den mindste smule i tvivl om, at Justin virkelig kan synge live, blev den gjort til skamme her! Sådan en fornøjelse at være til en koncert, med en så stor stjerne, som rent faktisk kan synge – og endda så sindsygt godt også!

Justin var på scenen i 1 time og 45 minutter, og gav blandt andet også nummeret Life Is Worth Living som er en fantastisk ballade. Den handler om, at uanset hvor svært og hvor hårdt livet kan være, er livet altid det værd – og her må jeg indrømme at jeg faktisk fik helt tårer i øjnene! Sangen er så stærk, og er inspireret af Justins eget liv og de svære situationer han har stået i, de dumme valg han har truffet og de fejl han har begået – Og hvordan han er kommet tilbage, stærkere end nogensinde. Og ja, som I ved, kæmper jeg en svær kamp mod angsten, og dét at skulle tage turen til Århus, og ikke mindst, dét at stå til en koncert med 44.000 mennesker havde været, og var, virkelig en kamp, og jeg havde ærligtalt haft nerverne uden på tøjet i ugerne op til vi skulle afsted.
Men så stod jeg dér, sammen med en af jordens allerbedste veninder, som også var den største støtte hele vejen igennem kaosset af mennesker, solen skinnede så smukt henover os og Justin sang “Life is worth living, so live another day” så fint og så rørende, så ja, jeg fik altså lige en tåre eller to i øjenkrogen. Hele stemningen var bare så.. wauw! 🙂

Copyright: Polfoto 

Jeg tror aldrig før jeg har postet halvnøgne fyre på bloggen, men skal man gøre det, kan man ligeså godt gøre det ordentligt, ikk? Så her får I ham sgu, Justin Bieber, seriøst kuvøseguf, i bar overkrop, bare fordi den her mandag er en seriøst hot en af slagsen!

Ha’ den lækreste aften derude! Og skru så lige ekstra godt op for Despacito her i sommervarmen, ikk? 😉

Alle sort/hvide billeder er fra wehearit, kilde; ukendt

3 thoughts on “#ManCrushMonday ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.