Mode

#ManCrushMonday

Det er mandag, og det betyder jo som bekendt #ManCrushMonday. I anledning af, at han er aktuel med en ny single, som jeg har hørt på repeat hele weekenden, kommer det i dag til at handle om .. *Yes, you guessed it* .. Justin Bieber.
Ja ja, min indre 14-årige Belieber udnytter enhver mulighed for at finde nogle lækre billeder frem, og dele dem med jer herinde, haha. Men helt ærligt, hvis denne uges crush ikke skulle gå til ham, der har sørget for årets allerstørste sommerhit, så ved jeg ikke hvem den skulle gå til! Så skru op for Despacito, mærk sommerstemningen sprede sig på en ellers regnfuld mandag, og læs endelig videre.. 😉

I dag skal det nu ikke som sådan handle om Bieber, men mere om hans TØJ!

Kender man bare en lille smule til ham, ved man nemlig også at han altid har gået meget op i mode. Hans stil har, naturligt nok, ændret sig rigtig meget gennem årene, men én ting er sikkert, går Biebs i et eller andet, så går der ikke lang tid før det er at finde i alle butikker verden over; at kalde ham trendsetter er nok næsten en underdrivelse.

Justin har da også sin egen successfulde tøjkollektion Purpose Tour Merch, som blev lanceret i forbindelse med hans verdensturné The Purpose Tour sidste år. Derudover har han her i august, i samarbejde med stylisten Karla Welch, lanceret xKarla, som er en kollektion af hvide basic tee’s. Visionen var at lave “den perfekte hvide t-shirt”, med den helt rigtige pasform, som kan styles til hvad som helst – og så endda til både mænd og kvinder. Det var faktisk Bieber der fik ideen, da han igen og igen efterspurgte LANGE t-shirts med god pasform, men de var simpelthen ikke til at finde i nogle forretninger, de fandtes simpelthen ikke lige som han ville ha’ dem; Men det gør de så nu!

Nå, men dette indlæg skulle faktisk slet ikke handle om hans egne tøjkollektioner. Jeg har nemlig i stedet kigget lidt nærmere på den unge stjernes street style, og fundet nogle af mine yndlings looks fra nyere tid.

Noget af det jeg synes, der så fedt ved Justins stil er, at han ikke er bange for at prøve noget nyt, eller at skille sig ud, og det er uanset om det kommer til tøj, hår eller accessories – Og det synes jeg altså er supercool! Og det kunne jeg i hvert fald godt lære noget af; Bare at gå I det man har lyst til, og sætte det sammen som man har lyst til, uanset hvad man så tror andre måtte mene om det 🙂 Ja, selv om jeg er en pige, henter jeg faktisk utroligt meget inspiration fra ham.
Bemærk lige at han i billedet til venstre nedenfor er iført en Backstreet Boys t-shirt – Ej, men jeg er vild med det!

Casual cool, beskriver vist Biebers stil meget godt, og han ligner aldrig én der “prøver” – og det er også en af de ting, som jeg synes gør hans stil så inspirerende, samtidigt med at han ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Derudover er jeg vild med den måde han formår at mixe klassiske items med de nyeste trends, og altid tilføre det lidt kant og en masse personlighed.

Hvad synes I? Kan I følge mig i det med, at man sagtens kan hente stil-inspiration fra en af det andet køn, eller er det bare mig, der har det sådan? 😀

Tusind tak fordi I læste med, det gør mig så glad! Har I en Style Crush I vil dele? Én I henter inspiration fra, eller hvis garderobe l gerne ville eje? Så del endelig, enten her på bloggen eller på bloggens Facebook-side 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.