Blogmas, Livsstil

Min lillejuleaften ♡ | BLOGMAS

Godaften, og glædelig 4. advent – og lillejuleaften, ikke mindst!
Jeg forstår slet ikke hvordan det allerede kan være dagen før dagen; De seneste 23 dage er simpelthen bare fløjet alt for hurtigt afsted!

Min 23. december er blevet brugt i selskab med min skønne familie. Vi sov længe ovenpå igår, hvor det jo (som oftest i min familie) blev lidt sent, og så startede vi ellers bare dagen i allerlaveste gear, og ved I hvad? Vi var sørme blandt dem, der stod op til sne! Okay, der var meget lidt sne, og det meste af det forsvandt også allerede i løbet af formiddagen, men stadig! Det er da lidt hyggeligt på sådan en lillejuleaften, ikk? 😀

Den nye fine juledekoration var tændt, og det samme var det 4. lys i adventskransen, selvfølgelig! Julemusikken spillede, og så var der ellers bare dømt masser af morgenhygge! Eller, morgen og morgen.. Klokken nærmede sig nok nærmest 12 da vi nåede til “morgen”maden og til vores adventsgave-udveksling 😀 Men det ér jo også juleferie, og så må alting godt gå lidt langsomt, ikk?

I denne uges adventsgave var jeg så heldig at der gemte sig en leave-in conditioner fra Milk_Shake – Den er SÅ go’! Og jeg havde lige igår brugt mine sidste dråber af den jeg havde, så det kunne da ikke være mere perfekt 😀 Den kan virkelig varmt anbefales, hvis I er på udkig efter sådan én! Den gør håret blødt og lækkert, og gør det samtidigt så let at redde ud. Og ejj, så dufter den så godt!

Nå, nok om hårprodukter. Vi sad længe ved morgenbordet og hyggede og snakkede, og kiggede billeder og videoer igennem fra aftenen igår. Og det er egentlig også dét det meste af denne søndag er gået med; Masser af hygge. Dagens outfit har da også bare bestået af det lækre hygge-tøj som jeg fik i fødselsdagsgave tidligere på måneden ♡

I eftermiddags indtog vi sofaen og fandt en julefilm at se; Det blev til The Christmas Chronicles. Normalt ville jeg sige, at jeg ikke er såå meget til den slags julefilm med alt for meget magi, julemænd og nisser – Og det er min mor i hvert fald heller ikke! Men denne her var ærligtalt virkelig, virkelig god, og så sød også! Og vi tog os alle i at være helt grebet af den og ja, jeg sad selvfølgelig også med tårer i øjnene et par gange, men det kommer vel ikke som et chok for jer .. Så hvis I mangler en god julefilm til de kommende juledage, så kan vi altså varmt anbefale The Christmas Chronicles, den ligger på netflix!

Og ja, så havde jeg egentlig tænkt at jeg skulle tage en masse billeder, sådan, løbende, af hele min 23. december, som så skulle udgøre det her blogindlæg, ikk? Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er 90% af søndagen nok brugt på sofaen, og det er sgu begrænset hvor mange billeder man kan tage af det 😀 Men vi har hygget os helt vildt, vi er kommet ned i gear, har slappet af og fået julet, og dét er vel også det det handler om 😀 Men hvis I meget gerne vil se mere af vores søndag, så kan I finde det i min Story på Instagram, lige HER – Her kan I også se videoer fra vores før-juleaften igår 😀

Til aften har vi set lidt juleprogrammer i tv, efterfulgt af filmklassikeren Pretty Woman som de viste på DR1. Nok er der ikke meget jul over lige den film, men den er sgu så god, så den måtte jo ses! Oooog ja, nu sidder jeg så her, og laver dette blogindlæg, mens jeg har liiidt tøjkrise – Jeg aner nemlig ikke hvad jeg skal have på imorgen. Men jeg har lagt to nederdele frem, samt to bluser og et par bukser, og så må tiden vise om det ender med at blive noget af det, eller noget helt, helt andet 🙂

Nå, men nu vil jeg simpelthen runde af, og hoppe under dynen, for jeg kan mærke jeg er ved at blive overtræt og bare ævler om alt muligt ligegyldigt nu 😀
Jeg er ked af det her indlæg ikke blev ligeså lækkert og fyldt med hyggelige fortællinger og julede billeder som jeg havde tænkt mig, men der gik ærligtalt bare hygge i den idag – Det håber jeg I kan bære over med 😀 Og så håber jeg I har hygget ligeså meget i dag, og at I har nydt jeres lillejuleaften helt vildt ♡

I må sove rigtig godt, og så må I ha’ en rigtig glædelig jul, kæmpe julemøs til jer ♡ og TAK fordi I følger med i min blogmas! – Sidste dag imorgen, WHAT! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.