Livsstil

Weekenden i billeder ♡

Godmorgen ♡ Allerede mandag morgen, hvor blev weekenden lige af? Var det overhovedet lørdag? 🙂

Nå, men jeg håber i hvert fald I havde den bedste weekend, og en rigtig dejlig (og forhåbentlig tør) Sankt Hans aften ♡ Det lykkedes mig for en gangs skyld at få taget lidt blandede billeder, så jeg tænkte jeg ville dele “Min weekend i billeder” med jer 🙂 Jeg håber I vil se med ♡

Jeg startede weekenden ud med en masse familietid i anledning af Sankt Hans, mine forældre havde nemlig inviteret på hygge og go’ mad. Efter maden sad vi bare og hyggede og snakkede en masse, og grinede og fjollede, inden vi smuttede over for at se bål med noget mere familie 🙂 Så hyggeligt at se dem alle sammen igen, og holde vores lille Sankt Hans-tradition ved lige – og det holdt sørme tørt i år, mens vi var afsted!

Der var kalveculotte på menuen hos mine forældre, sammen med nogle vildt lækre, krydrede kartofler, min bonusfars meget berømte sauce, og min mors hjemmelavede bruschetta – og ih, hvor smagte det bare godt! Bruschettaerne var lavet på tomatbrød, og så var der tomater, rødløg, frisk basilikum, hvidløg og agurk på, som alt sammen var vendt i olivenolie. Til sidst var der drysset lidt cheddar-ost ovenpå, som var smeltet over det sprøde brød – Så lækkert alt sammen! 🙂

Til dessert havde min mor bagt en mazarin-kage, med smeltet chokolade og hakkede mandler ovenpå. Vi fik danske jordbær til fra den “lokale jordbærmand”, og ej, hvor smagte de bare fantastisk – Det er altså bare smagen af sommer, ikk? Jordbær og chokolade er jo også bare den perfekte kombination! Og for det ikke skal være løgn, så var der vaniljeis og flødeskum til også 🙂

Min lørdag brugte jeg faktisk bare på at lave så lidt som muligt, og få indhentet lidt søvn – Det var så tiltrængt! Så hele dagen blev bare brugt i hyggetøjet med film, instagram og blog; Jeg fik seriøst ikke udrettet noget som helst, men jeg NØD det 😀
Aftenen gik med måsen plantet i sofaen – og der var heldigvis både kage og jordbær tilbage fra dagen før – og så kørte Rundt på Gulvet på skærmen; Det er altså genial underholdning! Denne gang var Laus “Krumme” Høybye med, ej men altså! Han var den første fyr jeg havde et crush på; han var jo så sej i sit denim-fra-top-til-tå-look og sin flerfarvede kasket 😀 Og han passede perfekt ind i resten af Rundt på Gulvet-crewet, hold kæft, de var sjove, jeg skraldgrinede igennem hele programmet!

Søndag fik jeg styr på en masse hængepartier, så dejligt! Ellers løb jeg nogle ærinder og var et hurtigt smut forbi familien. Derudover fik jeg hentet en pakke fra Matas, som jeg havde bestilt, med nogle nye lækre produkter. Jeg havde blandt andet shoppet to læbestifter fra NYX – Jeg elsker deres produkter! Så de skulle selvfølgelig straks prøves, og det kom der jo så et par snapchat-selfies ud af, det kan jo ikke være anderledes, vel? 😉

– Så blinkede jeg, og så var søndagen gået! Det var min weekend – Hvad har I lavet? ♡ Tusind tak fordi I læste med ♡ Kan I nu ha’ den allerbedste mandag, selv om det skulle blive en noget blæsende én af slagsen 🙂 MØS, Louise-Lykke ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.