Livsstil

Min weekend set igennem min iPhone ♡

Allerede søndag aften, og weekenden synger på sidste vers. Men wauw, for en smuk søndag det har været, med frostklædte omgivelser, masser af solskin og den smukkeste blå himmel hele dagen. Det er altså mit “yndlings vintervejr”: Sne og frost. Det kan godt være det er super koldt, men det er også super smukt, og så giver solen altså bare masser af god energi, ikk’?

Jeg håber I har nydt jeres weekend helt vildt – Hvad har I lavet? ♡

Jeg brugte meget af min lørdag på mig-tid. Jeg havde lige brug for at tage den helt med ro og få slappet af. Så udover at jeg fik ordnet en masse vasketøj, så dasede jeg altså bare på sofaen i selskab med netflix, og det var simpelthen bare SKØNT! 😀

Lørdagens outfit bestod af mine “læder”bukser fra Pieces samt min splinternye t-shirt fra H&M som er printet med et par billeder af Britney Spears. Jeg faldt tilfældigt over t-shirten i H&M’s herreafdeling i sidste uge, og jeg vidste straks at den altså skulle flytte ind i min garderobe! Jeg har nemlig altid været vild med Britney, og hendes musik var jo nærmest soundtracket til både min barn- og ungdom (ok, hvor gammel lyder jeg lige nu, haha). Og at billederne på blusen så ovenikøbet er sådan nogle fra 90’erne gjorde mig kun endnu mere begejstret – Som I nok efterhånden ved, så kan jeg jo ikke modstå den slags “retro vibes”, og til sølle 129 kroner var der jo ingen tvivl 😉 Så dén blev altså luftet for første gang i går – Og jeg er VILD med den! Hvad synes I?

Senere lørdag, tog jeg hjem til mine forældre, hvor vi spiste fantastisk god mad (som I kan se herunder). Nemlig pasta med kylling og bacon, samt massevis af blandet grønt i en pestosauce med cheddarost på toppen – Jeg siger jer, det smagte GODT!

Aftenen brugte vi på sofaen, hvor vi fik sludret, set film og sludret lidt mere. Jeg endte med at overnatte hos ‘de gamle’ til i dag, helt vildt hyggeligt 😀

Søndagen startede ud i laveste gear, så det blev noget sent før vi fik morgenmad, men det er nu også skønt med sådan nogle weekendmorgener, hvor man bare tager tingene i lige det tempo man har lyst til – Og her var der altså bare dømt hygge-tempo 😀
I juledagene havde vi, ligesom til min fødselsdag, taget en masse billeder med nogle engangskameraer. De billeder fik vi fremkaldt og tilbage igår, så dem sad vi også og kiggede igennem (og grinede af) henover morgenmaden. Vildt sjovt at se, fordi man ikke på forhånd aner hvordan billederne er blevet – Og hvad det nu egentlig lige var man tog billeder af 😀 Der er altså bare et eller andet vildt hyggeligt og enormt sjovt over den slags ‘gammeldags’ billeder, og jeg vil klart anbefale at man engang imellem krydrer de digitale/mobilbilleder med et par gammeldags, bare for hyggens skyld.

Vores morgenmad bestod af frugtskyr med friske jordbær og blåbær til, samt vaniljecrunch og lidt akaciehonning. Mmm, det smager jo nærmest af dessert!

Senere gik turen hjem til min søster og svoger, som havde inviteret til lidt søndagshygge.
For præcis 13 dage siden kom min lille niece og deres første barn, Enya, til verden, så det var jo også bare så skønt at se den lille prinsesse igen. Og som altid, skønt at bruge tid med min søster og svoger også! Søndag når det er bedst; Med masser af hygge, afslapning og kvalitetstid i dejligt selskab ♡

Og vupti, så var det allerede søndag aften!
Jeg havde egentlig tænkt mig at gå tidligt i seng, men så fik jeg lige sådan en lyst til at hoppe herind forbi, og lige give lyd fra mig, og vise jer lidt billeder fra weekenden 🙂 Men nu er det vist også ved at være på tide at hoppe i seng.

I må sove rigtig godt ♡ Tusind tak fordi I kigger med her, møs til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.