Blogmas, Livsstil

Mine fødselsdagsgaver ♡ | BLOGMAS

Juhuuu, glædelig 12. december! ♡ Tænk vi allerede er halvvejs til juleaften! Og halvvejs gennem BLOGMAS også, så vildt! 😀

Mange har spurgt om jeg ikke vil vise, hvad jeg var så heldig at få i fødselsdagsgave – Og det vil jeg da selvfølgelig meget gerne! 😀 Jeg har virkelig de sødeste og mest betænksomme mennesker i mit liv, og jeg er bare blevet møgforkælet og har fået så mange skønne ting!

Først og fremmest fik jeg de fineste kort, med de sødeste og mest hjertevarme hilsner. Jeg har altid haft let ved at blive rørt, men det kan sgu godt være det er blevet ‘værre’t på det seneste – Måske det har noget at gøre med at runde de 30?? Nå, men i hvert fald blev jeg så rørt over de skønne hilsner jeg fik med på vejen af de mennesker jeg elsker. Alle kort er selvfølgelig gemt, og vil blive læst igen og igen ♡ Bemærk lige detaljen med FRIENDS-skrifttypen på det nederste kort her ♡

Jeg har i årevis drømt om at eje et polaroid kamera. Som jeg tidligere har nævnt herinde elsker jeg at tage billeder, og jeg vil gerne blive endnu bedre til at forevige hyggelige stunder med de skønne mennesker jeg har i mit liv. Samtidigt så elsker jeg altså også bare de gode gammeldags papirbilleder! Jeg synes simpelthen det er det hyggeligste, og så virker det på en eller anden måde også bare mere ‘ægte’.

Og nu er jeg altså blevet den heldige ejer af det lækreste Instax kamera, og jeg er SÅ vild med det! Kameraet er i støvet guld, og jeg synes det passer perfekt til den der retro vibe kameraet har, og så er det samtidigt bare så fint! Jeg glæder mig til at tage det rigtigt i brug her i julen ♡

Det søde Spurvepar fra Kay Bojesen gemte sig også i en af pakkerne, så skøn gave at få, særligt på en så mindeværdig dag, føler jeg. For så kan jeg rigtigt sidde og kigge på dem om 10-20-30 år, og huske tilbage på min 30 års fødselsdag og alle de skønne minder og alle de fantastiske mennesker jeg tilbragte dagen med. Og ja, så er det lille spurvepar jo bare så fint, og klassisk og tidsløst! ♡

Igen, jeg elsker minder og papirbilleder. Derfor er jeg også så vild med denne lille mobil printer fra HP, som printer ens digitale billeder ud, direkte fra mobilen – Det er jo SÅ smart! Kæmpe fan! Jeg fik faktisk to af denne lækre lille sag, så den ene skal jeg lige have returneret, meeeen, mon ikke jeg kan finde noget andet lækkert for pengene 😉

Den fineste lille rygsæk var også blandt fødselsdagsgaverne, og hvor sødt er det print ikke lige? Og farverne! Så fint, og jeg glæder mig allerede til at lufte den! Jeg har længe drømt om en lille, fin rygsæk – Men det tror jeg faktisk ikke engang jeg havde nævnt noget om til nogen, så det er lidt sjovt 😀 Og denne fine sag er jo bare helt perfekt 😀

Som I nok ved, er jeg stor fan af makeup og beauty og alle de der tøseting. Dog må jeg indrømme, at jeg altså er lidt nærig, når det handler om at købe den slags ting til mig selv. Derfor ejede jeg heller ikke nogle makeup-pensler – Eller, det er løgn! Jeg ejede faktisk én, sådan en lille bitte, skub-op rejse en, som jeg brugte til det hele, og som jeg nok har givet 20-30 kr. for, for hundrede år siden.
Men til min fødselsdag blev jeg den heldige ejer af hele 3 lækre makeup-pensler (den sidste er ikke med på billedet, da jeg ikke kunne holde tre i hånden på én gang :D) Så det bliver da SÅ luksus at lægge makeup fremover, og samtidigt lade som om jeg har lidt styr på hvad jeg laver 😀

Jeg fik også denne søde leopard notesbog med en lille ‘dut’ på. Jeg fik den sammen med en lille stoftaske, hvori der også var det lækreste og blødeste velour hyggesæt fra Hünkemøller. Hyggesættet har jeg altså ikke lige fået taget billede af idag, men jeg lover at vise jer det snarest, det er nemlig SÅ fint 😀

Min veninde havde egentlig givet mig min fødselsdagsgave på forhånd – Flere gaver faktisk! (Billetter til Justin Timberlake koncert og et FRIENDS-hyggesæt, samt en kæmpe buket blomster – Wauw) Men hun synes altså også lige jeg skulle have den her vildt søde unicorn-hårbørste 😀 ♡

Det var nogle af mine fødselsdagsgaver – Jeg fik også nogle andre ting, blandt andet gavekort og penge til shopping samt film og papir til kameraet og printeren. Derudover fik jeg også noget lækkert tøj. så fint julepynt, nogle smukke hoop-øreringe og en smuk guld ring. Ja, som I kan høre er jeg virkelig blevet røvforkælet! – Jeg blev ærligtalt også helt overvældet over alle de fine, fine ting og al den kærlighed og alle de søde ord, wauw! Hvor heldig kan man lige være? ♡

Jeg håber at dette indlæg måske kunne give jer lidt inspiration, enten til jeres egen ønskeliste eller måske til et par gaveideer til nogen I har kær! 😀 Julemøs til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.